20 oktober 2019
20 Jaar K3 (3+) - K3 (18 oktober 2019)

20 Jaar K3 (3+) - K3 (18 oktober 2019)

Lokatie: Nieuwe Luxor Theater Rotterdam te Rotterdam
Titel: 20 Jaar K3 (3+) - K3
Link: www.luxortheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 18 oktober om 14:00u
Overige Informatie:
20 Jaar K3 (3+) - K3In 2019 is het 20 jaar geleden dat de hit Heyah Mama uitgebracht werd door Karen, Kristel en Kathleen. Sindsdien heeft de populaire meidengroep heel wat teweeggebracht in Nederland: niet alleen zijn ze 2 keer van samenstelling veranderd, de groep heeft ook duizenden kinderharten doen smelten met hun liedjes. Tijd voor een bijzonder feestje dus!
 
Deze show is het absolute hoogtepunt van 20 jaar K3 en wordt een heel groot knallend feest! Het belooft een spectaculaire voorstelling te worden: er zullen tal van medleys gezongen worden met zowel oude als nieuwe nummers, er zal veel gedanst worden en de meisjes van K3 zullen voor het eerst te zien zijn in een nieuwe bijzondere outfit!
 
Vanaf het prille begin tot vandaag zijn Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis verantwoordelijk voor het indrukwekkende en rijke muzikale oeuvre van K3. In de voorbije 2 decennia schuwden ze ook niet de minder vanzelfsprekende thema’s zoals racisme (Alle Kleuren), LGBT (Prinses & Superman), klimaatopwarming (De Aarde Beeft), enz. Daarmee vindt K3 vandaag en de voorbije 20 jaar aansluiting bij een heel grote groep van jonge én minder jonge fans. Ondertussen zijn er fans van het eerste uur die nu met hun kinderen samen dansen en zingen op dezelfde liedjes.
 
Maximaal 4 kaarten per adres
Een drankje is niet in de prijs inbegrepen
Geen last-minute studentenkortingen

Reeds gekochte kaarten worden niet retour genomen