8 december 2019
- Amelie Albrecht & Lukas Lelie (22 november 2019)

- Amelie Albrecht & Lukas Lelie (22 november 2019)

Lokatie: Schouwburg Kortrijk te Kortrijk
Titel: - Amelie Albrecht & Lukas Lelie
Link: https:www.schouwburgkortrijk.be
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 22 november om 20:15u
Overige Informatie:
Over het leven van de 25-jarige Amelie kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Tot voor kort was ze een ongemotiveerde postbode. Een quarterlife-crisis zal haar niet overkomen, dat is te vermoeiend. Het liefst wil ze een job waarvoor je weinig moet doen en altijd kan uitslapen. Dus doet ze comedy. Amelie stond in oktober 2017 voor het eerst op een podium. Amper een jaar later wint ze Humo’s Comedy Cup. Haar stijl is onvervalst stand up comedy met een zeker je ‘m en foutisme en veel zelfrelativering.
Lukas Lelie wint in 2014 Humo’s Comedy Cup. Hij is te zien in De Slimste Mens Ter Wereld, Vrede Op Aarde, Control Pedro en De Ideale Wereld. Ook toert Lukas het land rond met zijn eerste show ‘Ik doe mijn best.’ Met nieuw materiaal staat hij er opnieuw zoals we van hem gewend zijn: met een bom onkunde, onbegrip en vooral heel veel jokes.
Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee.