Uitgaan in Absdale

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Jouw mening over Absdale?

Geef je mening over Absdale, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Dave

schreef:

Nieuwe eigenaren doen het goed. Lekker eten en veel keuze. Ideaal voor kinderen. Ben paar keer geweest en zeker aan te raden.

Inderdaad vorige eigenaren deden het niet zo goed, maar nu totaal anders.

Lees meer over Gasterie de Tijd

Jose

schreef:

Het is jammer dat er nog oude recenties bijzitten van de de vorige eigenaren, het is nu over in andere handen en zeker de moeite waard, heerlijke Aket koffie hebben ze, voor mij de beste koffie, nog lekkerder appeltaart met echte slagroom, geen spuitbus. Het eten is er goed en je voelt je echt een avondje uit, zeer attent en vriendelijke personeel. Overdag is het voor kinderen een waar walhala. Echt een keer proberen dus. Ook een mooie fietsomgeving

Lees meer over Gasterie de Tijd

bert

schreef:

zijn er 4x naar toe gegaan en 3 x ging het mis.

bijv: hoofdgerecht werd voor het voorgerecht opgediend, na klacht werd het hoofdgerecht terug genomen en kwam het inmiddels koud geworden voorgerecht,vooraf een drankje besteld wat correct werd afgeleverd nadien nog een drankje besteld wat na 6 keer aan het personeel te hebben doorgegeven dat we nog iets besteld hadden uiteindelijk toch is terecht gekomen.

Zondag 24/08/2008 aangekomen en plaatsgenomen drankje besteld en gekregen menukaart werd netjes afgegeven maar daarna na 45 minuten wachten op het personeel om de bestelling op te nemen hebben we besloten om het voor bekeken te houden van het personeel niet eens een verontschuldiging mogen ontvangen enkel een tja tja.

Zijn daarna over de belgische grens gaan eten waar alles zeer vlot en keurig is verlopen.

Kortom zal in de toekomst zeker de voorkeur geven om niet meer in "Gasterie de Tijd "te gaan eten.

Lees meer over Gasterie de Tijd

Piet

schreef:

't ja, hij was niet slimmer he...

Lees meer over Gasterie de Tijd

marijke

schreef:

Ben altijd een goede klant geweest,maar zal nu geen voet meer binnenzetten in een restaurant dat zo verrschrikkelijk discrimineert.Die slimme ondernemer heeft zeker geen idee hoeveel clienten en personeel er bij de Tragel horen!!

Lees meer over Gasterie de Tijd

ada

schreef:

hier gaat hopelijk geen fatsoenlijk mens meer naar toe,nav het stuk in de pzc

Lees meer over Gasterie de Tijd
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord