Uitgaan in Capelle aan den IJssel

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Jouw mening over Capelle aan den IJssel?

Geef je mening over Capelle aan den IJssel, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Chris van bussel

schreef:

Zojuist broodje grof besteld om mee te nemen. Bij thuiskomst absoluut geen broodje grof en gedeeltelijk aangebrand. Duidelijk een restant van de vorige klant. Uitermate teleurstellend en zeker niet bevoordelijk voor de toekomst.

Lees meer over Grillroom Ramses

Angela

schreef:

Erg vriendelijk en goed bereid eten! nooit klachten over gehoord hier in de buurt!toppie

Lees meer over Grillroom Ramses

Ellen

schreef:

We hebben gister weer Ramses laten komen,het meisje aan de tel vertelde dat het een uur zou gaan duren voordat wij het het eten zouden krijgen maar ze stonden na een half uur al voor de deur dat is nog een service en het was weer heerlijk ga zo door Ramses!

Lees meer over Grillroom Ramses

W.

schreef:

Echt een Top zaak,ze zijn er altijd vriendelijk.

En het eten is er super.Ik kan Ramses echt aanraden.

Lees meer over Grillroom Ramses

Spitse

schreef:

Leuke zaak, goed eten. Het eten van het buffet kan wat warmer, is soms wat lauw. Verder prettige bediening.

Wat betreft het personeel van het wokken blijkt dat die niet goed nederlands spreken dus niet zo goed contact maken. Als je doordeweeks gaat eten is kan je rustig wokken of eten op de plaat laten maken. Het is dan niet zo druk. In het weekend moet je wel eens in de rij staan bij het wokken of grillen.

Lees meer over Rose Palace

R C Buis

schreef:

Goed verzorgd het eten. De bakken zijn gelukkig niet te vol maar worden regelmatig bijgevuld zodat het er niet te lang in blijft liggen en vers blijft. Mag over het algemeen wel warmer blijven. De man die de wok verzorgd mag meer uitsraling hebben want wij zijn de klanten en entertainment/vermaak moet aanwezig zijn vind ik. Klein en knus intiem restaurant en je moet geduld hebben want je zal en kan nooit gelijk geholpen worden met o.a. het wokken. Maak er een gezellige avond van en het zal zeer zeker geslaagd zijn. Gen gehaast alleen genieten van het eten en plezier met elkaar maken. Parkeergelegenheid is aanwezig. Top dus.

Lees meer over Rose Palace

Boere

schreef:

Wij komen er al van het begin af, tegenwoordig gaat het weer goed, toch wel eenpoos geweest dat je de juiste persoon aan de leiding miste.Maar verder de gezelligheid is zeker weer terug.!!!!!

Lees meer over Bella Beer
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord