21 juli 2018
m Uitgaan Zeist m kroeg / cafe Zeist m kroeg / cafe La Dada

La Dada

La Dada
Adres:
2e Dorpsstraat 44
Postcode:
3701 AB, Zeist (Utrecht)
Telefoon:
Fax:
Website:
Categorie:
kroeg / cafe (kroeg / cafe in Zeist)
Cijfer: 6.7 (657 stemmen)
Uw cijfer voor La Dada:
Foto's:
Beschrijving:

Geef je mening over La Dada:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
alumnus schreef op 18 april 2017:
die reactie uit 2006 is anno 2017 nog o zo relevant. als je 14 bent en je wilt gevingerd worden achter de bar ga er vooral heen. maar als persoon met enige zelfrespect blijf aub thuis. spuug aub nog ff in het gezicht van die idioten die achter de bar staan. groetjes
Bart Finks schreef op 23 april 2015:
Zelf kom ik uit Wijk bij Duurstede en ben ik altijd een Club Deja Vu ganger geweest totdat ik ontdekte wat voor moeilijk mooie tent La Dada is. Ik werd echt verliefd op de barmannen met hun mooie lange lokken en strakke lijfen. Jammer genoeg ben ik zelf altijd maar een dik bolletje geweest en waggelde ik over Dorfstrasse. Kortom La Dada is echt dé tent van Zeist heb eeeeecht het gevoel dat ik hier gewoon mezelf mag zijn. Verder mogen alle mensen die zeiken over het bier hun bek houden want wat maakt het uit je plast het toch weer de volgende dag uit he heb ik met biologie geleerd in de 2ste klas. Ja laatste wat ik nog even kwijt wil is dat het echt heel erg vies is binnen maar dat maakt niet uit want de meisjes die regel zijn vaak ook vies. Groetjes Bart!
Demi schreef op 27 maart 2013:
Ik ben net vijftien en geregeld in ladada te vinden, gewoon mn ... in de neus van die bewaker duwen en alles is oke. Verder krijg ik altijd gratis malibu-cola van de barmannen en zijn er best gasten. . O ja er zijn wel veel dronken mensen en dat is wel vervelend maar ja dat moet dan maar.
thrift shop heeeujj schreef op 31 januari 2013:
mensen niet zeiken, ladad is genieten!!! Meeer zuipen heuujjj ps. uitsmijter is een lul pps. we love ruben
Tinus en Skeletor schreef op 3 november 2012:
Supergaaf daar altijd. Niemand herinnert zich wat er in die grot gebeurt dus je kan in principe alles doen wat je wilt. Wij zijn er in ieder geval elk mogelijk moment om nog zo'n lekker biertje te drinken. Heeeerlijk
Joost Smeets schreef op 4 oktober 2012:
Ladada heeft zijn tijd wel gehad, althans bij mij. Vaak ruzie en massale vechtpartijen zijn er geregeld. Vieze ranzige natnek barmannen die denken dat ze heel wat zijn. Vroeger kwam ik vaak met mijn vrienden en tegenwoordig ga ik naar club new en de vrolijke noot. de vrolijke noot is wel gezellig, maar daar zitten echt van die gare kampers, eigenlijk alle ruziezoekers die worden geweigerd in club new. club new vind ik de muziek echt top en het geluid. maar ze zijn wel streng, maar iedereen is wel gelijk. alles is echt schoon zelfs de wc. zit een super lekkere chick bij de wc en er werken alleen van die lekkere chicks achter de bar. bij de vrolijke noot zijn ze wel iets gezellige, maar ja de hele avond tegen zo'n walvis kijken is ook niet echt alles en die portier of eigenaar met die verrotte tanden en uit zijn bek stinkt is ook niet alles. maar ja als je zo bekijkt is toch geen ene tent 100% ok, gelukkig ga ik altijd met mijn vrienden en dan maak het vaak toch weinig uit als je dronken bent :p
niekert schreef op 6 juni 2012:
Hoi! Zelf kom ik uit het oosten van het land, waar wij schuurfeesten gewend zijn. Ladada is zeker een vergelijking tot onze schuren.
Olivier Huiogens schreef op 6 juni 2012:
Ik ben net 16, en vind het heeeeeeeeeel erg leuk. Altijd mooie meisjes, waar ik tegen aan kan rijden!
Abe schreef op 16 februari 2012:
Toptent voor indrinken, geen skirre mensen, zoveel de barmannen als de uitsmijter niet, en de mensen die zich er bevinden zijn vrienden met iedereen. Alleen als je puur naar de ruimte zelf kijkt is het echt een kuttent, over de wc ga ik geen woorden vuil maken, want die kan al bijna niet viezer
monika schreef op 21 augustus 2011:
Ik ben het niet eens met relaxte uitsmijters. Ik had entree betaald en ging (doordat de wc niet bereikbaar was door de drukte en er geen licht was op de toilet) ergens anders naar de wc. Ik moest vervolgens in een enorme rij staan. Binnen sprak er een medewerker geen Nederlands, erg slecht. Ook ik was van mening: als daar brand uitbreekt krijg je "het Hemeltje" taferelen. Oja,.. de leeftijd ligt inderdaad veeel lager dan Gilio schrijft. Iedereen was rond de 15-16. Ik ga er nooit, maar dan ook nooit meer heen!
Constantijn schreef op 4 augustus 2011:
Walgelijke tent met kut wc's en natte barmannen. Het is ongelooflijk smerig en bedompt als er brand uitbreekt door alle sigaretten die gewoon binnen gerookt worden is iedereen binnen 10 minuten dood. Niet gaan dus tenzij je een doodswens hebt. Het enige pluspuntje zijn de relaxte uitsmijters die op een correcte wijze met je omgaan en ruziezoekers zoveel mogelijk buiten proberen te houden.
Gilio schreef op 18 december 2010:
La dada is een Cafe altijd gezellig is. Het is wisselend wat voor publiek je er tegen komt al zal de leeftijd tussen de 16 - 28 liggen. Toiletten zijn idd niet de kwaliteit en garderobbe is er ook niet maar de muziek is gezellig van trance tot soms een meezinger. Het is echt geen Dorpscafe mensen uit heel nederland komen er. Vaak per ongeluk maar het heeft gewoon een bepaalde sfeer die de studenten uit omstreek zeist cker herkenen
Joost & paul schreef op 16 december 2010:
Ladadadadada, de naam die je nog steeds kan uitspreken als je lam bent. Mooiste avonden zijn in la knal. Kampers maken de avond en de W.C. hoort er gewoon bij, wie wil er tegenwoordig nou nog doortrekken, dat is toch tijdverspilling? Natte barmannen met v-halzen tot hun navel en de mooie garderobe die zorgt dat je elke week een nieuwe jas hebt. Het bier maakt de ene week naar zeepsop en de andere naar kots maar dat is juist zo verassend aangezien de glazen amper omgespoelt worden. Kortom wat een geweldige tent!
Sophie schreef op 8 december 2010:
Zooo leuk in la dada altijd, die kampers maken de avond. De wc kan de pot op haha, en de drukte geeft juist de innige sfeer! ok het is echt een walgelijk café maar zulke mooie tijden daar!
C schreef op 1 augustus 2006:
heel erg bagger, de gemiddelde leeftijd is 13/14, de jongens zijn opzich wel ok. maarhet is veel te druk, TE DRUK, gore tot geen W.C.
En van die Kut kampers, die altijd alles verpesten!
hasanah schreef op 31 december 2005:
heel goed die voer