21 mei 2018

Zeezicht

Zeezicht
Adres:
Aan het strand
Postcode:
Telefoon:
070 3553466
Fax:
Categorie:
Cijfer: 6.4 (330 stemmen)
Uw cijfer voor Zeezicht:
Foto's:
Beschrijving:
Zeezicht in Scheveningen is al 25 jaar de ultieme gelegenheid om aan het strand te dineren in een stijlvolle en ontspannen omgeving.

Zeezicht biedt veel meer dan een verzorgd diner.

Een frisse salade als lunch of een cocktail aan de branding met een culinaire verrassing als smakelijke voortzetting.

Bij Zeezicht worden het vrije gevoel van een strandpaviljoen en de allure van een à la carte restaurant feilloos met elkaar gecombineerd.

Naast heerlijk eten en drinken op deze mooie locatie op het strand kunt u bij Zeezicht ook terecht voor personeelsuitjes, motivatiedagen, proeverijen en workshops. Kijk voor ideeën bij Sport en Spel.Wij adviseren en nemen u de organisatie graag uit handen.
Geef je mening over Zeezicht:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Seda schreef op 15 april 2017:
Sinds 2009 is er niets veranderd. Ook vanmiddag hebben wij bij Zeezicht een enorm bedrag moeten afrekenen. Het minibakje mayo kost nu 1,75 en er moest 2 euro voor een kwartier springkussen van de kinderen worden betaald. De kip sate met frites was niet lekker en kostte maar liefst 17,50! Thee: 3 euro. Glaasje sevenup: 3,75. Flesje cassis: 4 euro. In totaal waren wij bijna honderd euro kwijt, absurd. Zo veel mogelijk boycotten, deze tent!
Suhas schreef op 25 augustus 2009:
Na een heerlijk dagje Scheveningen besloten wij om bij restaurant Zeezicht te gaan eten. Zag er gezellig uit en had een goede locatie aan het strand, op het eerste gezicht een prima eetgelegenheid dus. De bediening was helaas een stuk minder prima. De obers waren sloom en weinig actief naar de klanten toe. We hadden het menu met onbeperkt spareribs eten gekozen, maar een kans om nog een keer te bestellen kregen we niet. Op een gegeven moment zelf naar binnen gelopen om te vragen of iemand ons kon helpen, waarnaar niet eens excuses werd aangeboden voor het lange wachten. Tevens was het eten heel somber aangekleed, geen rauwkorst en voor de saus moest je apart betalen: 1,50 voor een mini bakje mayonaise!! Ook voor het drinken moet je grof betalen, een flesje appelsap kost 3,25. Dit zijn geenzins redelijke prijzen, helemaal gezien het feit dat je belabberd behandeld wordt. Ga dus alsjeblieft ergens anders uiteten en laat je avond niet verpesten zoals dat bij ons is gebeurd.
Amber schreef op 6 augustus 2009:
Te walgelijk!

Tournedos met pezen...
Koud en verdroogd mosselpannetje:S (zonder sausjes!)
Terriyaki droger dan droog... Waar was de saus?
Cocktails @ € 9 waar de helft van de ingrediënten niet in zit...

Na gereclameerd te hebben (na wat aandringen) enkel een kopje koffie van het huis waar ook de suiker vergeten werd... Slechte service!

Wat moet ik hier van zeggen, 1 x en nooit meer. Jammer want op het oog ziet het er leuk en gezellig uit.
Ram schreef op 29 juli 2008:
In één woord: vreselijk! Afgelopen zondag bezocht, maar iedereen liep weg. De bediening liet gigalang op zich wachten, waardoor iedereen na verloop van tijd het maar op gaf en doorliep naar een andere strandtent.
Aek schreef op 22 juni 2006:
Hier kun je beter doorlopen. Erg slechte en sacherijnige bediening en ongelooflijk duur! Ze schenken geen kraanwater (dat is volgens mij tegen de wet, maargoed), maar rekenen voor een flesje water van 0,75 liter wel even zes euro!
Beláchelijk.
Laat je dus niet verleiden door de paarse zittinkjes, want ze hebben wel wat gedaan aan de inrichting, maar loop lekker een stukje verder.
Voor de rest is de cola verdund met water, de wijn niet te drinken en zowel de kip als de satespies veel te droog. Alleen de spareribs waren wel aardig. Dat mag ook wel voor bijna 20 euro.

Slechte zaak, slecht personeel: wegblijven hier.