24 maart 2017
marker Uitgaan in Zutphen
Nu en binnenkort in Zutphen:
m Hanzehof
m vrijdag 24 maart om 18:15u
Theaterbuffet 24 Maart - , Hanzehof, ZutphenAlle maaltijden zijn tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling te reserveren.
m Hanzehof
m vrijdag 24 maart om 20:00u
Gouwe Ouwe - Carry Tefsen, Ingeborg Elzevier E.a., Hanzehof, Zutphen‘Gouwe Ouwe’ is een gloednieuwe, vrolijke komedie over ouder worden en jong blijven, met een serieuze ondertoon over de positie van ouderen in onze maatschappij. Het stuk wordt heerlijk opgediend door drie grande dames van het Nederlands toneel: Carry Tefsen, Ingeborg Elzevier en Trudy Labij. Zij spelen drie totaal verschillende dames, met één overeenkomst: ze werken bij ... lees meer
m Hanzehof
m zaterdag 25 maart om 18:15u
Theaterbuffet 25 Maart - , Hanzehof, ZutphenAlle maaltijden zijn tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling te reserveren.
m Hanzehof
m zaterdag 25 maart om 20:00u
Wëreldbänd - Släpstick, Hanzehof, ZutphenBij de muzikale slapstick van de Wëreldbänd komt u ogen en oren te kort. Het zijn virtuoze muzikanten, maar ook clowns van wereldformaat. In ‘SLÄPSTICK’ brengt het vijftal een ode aan de muzikale komiek: van de middeleeuwse troubadour tot aan Spike Jones, de Marx Brothers en Mini & Maxi. Ook geven ze een draai aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, Buster Ke... lees meer
m Hanzehof
m zondag 26 maart om 11:30u
Mozart, Mozart En Mozart - Daria Van Den Bercken Pianorecital, Hanzehof, ZutphenDe Russisch-Nederlandse pianiste Daria van den Bercken werd bekend toen ze met haar tot bakfiets omgebouwde piano in Amsterdam de ambulante Händel onder de mensen bracht. Inmiddels is haar naam over de hele wereld bekend.

In de Kapel speelt ze o.a. werk van haar nieuwste cd: een persoonlijke ode aan de lyriek van Wolfgang Amadeus Mozart.
m Hanzehof
m zondag 26 maart om 12:00u
Sheila's Buikdanscentrum - Oriental Dance Event, Hanzehof, ZutphenHet Zutphense Sheila’s Buikdanscentrum organiseert jaarlijks het ‘Oriental Dance Event’ met docenten en studenten uit de hele regio. Behalve spetterende buikdans, bollywood en burlesque optredens met (inter)nationale gastdansers is er nog veel meer te doen. Er is livemuziek, een bazaar, henna workshops, een lifestyle markt, shishaterras, kinderentertainment en nog veel meer.
m Hanzehof
m dinsdag 28 maart om 20:00u
Joris Linssen & Caramba - Serenade, Hanzehof, Zutphen‘Serenade’ van Joris Linssen & Caramba, de Nederlandstalige band met de Mexicaanse peper, haakt in op de Mexicaanse gewoonte een orkestje in te huren om een geliefde het hof te maken of een overledene te eren. De mannen – aangevuld met percussioniste en zangeres Djem van Dijk – smeden verhalen en liedjes aaneen tot een hartverscheurende en hilarische voorstelling.
... lees meer
m Hanzehof
m woensdag 29 maart om 20:00u
Aron Elstak - Met De Moed Der Wanhoop, Hanzehof, ZutphenIn 2013 behaalde Aron Elstak met zijn debuut ‘Keurig Klote’ de halve finale van Cameretten. Het visitekaartje dat hij achterliet was veelbelovend. In zijn nieuwe voorstelling gaat Elstak op zoek naar zijn helden. Tegen wie kijkt hij op en op wie kijkt hij neer? Onderweg passeert hij intieme liedjes, bizarre gedachtekronkels en over-the-top-typetjes.
m Hanzehof
m vrijdag 31 maart om 18:15u
Theaterbuffet 31 Maart - , Hanzehof, ZutphenAlle maaltijden zijn tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling te reserveren.
m Hanzehof
m vrijdag 31 maart om 19:00u
Inleiding Het Gelders Orkest - , Hanzehof, ZutphenBij deze voorstelling bieden we voorafgaand ter verdieping een extra programma aan.
Tijdens deze inleidingen in de Aurubis- of Panoramazaal legt (meestal) een artistiek medewerker van de productie uit wat de artistieke grondslag en de cultuurhistorische context van de voorstelling is. Hierdoor kunt u nog meer genieten van de voorstelling, omdat u simpelweg meer weet.
Onze inleidingen b... lees meer
m Hanzehof
m vrijdag 31 maart om 20:00u
Het Gelders Orkest - Berio & Stravinsky (Ensemble), Hanzehof, ZutphenIn een tijd waarin reeksentechnieken hoogtij vieren en rekenlineaaltjes gemeengoed zijn, componeert Berio Folk Songs: ongecompliceerde liederen. De gelauwerde Nederlandse mezzosopraan Rosanne van Sandwijk zingt de cyclus. In zijn ‘Dumbarton Oaks’ slaat Stravinsky een brug tussen barokmuziek en modern idioom en verwerkt hij brokstukken Bach. Pianist Ralph van Raat speelt het ‘Conc... lees meer
m Hanzehof
m vrijdag 31 maart om 20:00u
Gravenstad Musical En Operette - S, Hanzehof, ZutphenZutphens oudste theatervereniging neemt een operetteklassieker van de plank. Het verhaal neemt u mee naar het Boedapest en Wenen van voor de Eerste Wereldoorlog. Ondersteund door heerlijke walsen en Hongaarse volksmuziek ontvouwt zich een verhaal vol komische scènes. Een avond theater om heerlijk bij weg te dromen.
m Hanzehof
m zaterdag 1 april om 20:00u
Gravenstad Musical En Operette - S, Hanzehof, ZutphenZutphens oudste theatervereniging neemt een operetteklassieker van de plank. Het verhaal neemt u mee naar het Boedapest en Wenen van voor de Eerste Wereldoorlog. Ondersteund door heerlijke walsen en Hongaarse volksmuziek ontvouwt zich een verhaal vol komische scènes. Een avond theater om heerlijk bij weg te dromen.
m Hanzehof
m woensdag 5 april om 20:00u
Guido Weijers - Masterclass Geluk, Hanzehof, ZutphenGuido Weijers presenteert: De wetenschappelijke kant van geluk
We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over ‘geluk', 'wetten voor succes' en 'hoe het optimale uit je leven te halen’. Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness of meditatie en luisteren naar klankschalen of andere vegetarische muziek. ... lees meer
m Hanzehof
m donderdag 6 april om 20:00u
Cabarestafette - Fuad Hassen, Tim Fransen En Special Guest Dolf Jansen, Hanzehof, ZutphenBent u ook zo gek op nieuwe sensaties en aanstormende talenten? Kom dan naar de jaarlijkse Cabarestafette in Zutphen en wie weet ziet u dé cabaretkanjer van morgen. Met drie uiteenlopende acts, virtuoze presentatie en opwarmende muziek van Pica DJ wordt het sowieso een prikkelende avond. Welke cabaretiers u te zien krijgt, blijft nog een verrassing.
m Hanzehof
m vrijdag 7 april om 20:00u
Koninklijk Zigeuner Orkest Tata Mirando - , Hanzehof, ZutphenKoninklijk Zigeuner Orkest Tata Mirando is al drie generaties lang een keurmerk voor hoe zigeunermuziek gespeeld moet worden. Sinds de oprichting door Joseph – die Tata (vader) genoemd werd – bouwde het gezelschap een rijke muzikale traditie op, die terugvoert op de zigeunercultuur uit de negentiende en twintigste eeuw. Momenteel is de leiding in handen van kleinzoon Djangela Mirando; ... lees meer

Bekijk hier de hele uitgaansagenda voor Zutphen