29 mei 2017
marker Uitgaan in Veenendaal
Nu en binnenkort in Veenendaal:
m De Lampegiet
m woensdag 31 mei om 09:00u
Moederdagcadeau! - ~ ~, De Lampegiet, Veenendaal
m De Lampegiet
m woensdag 31 mei om 18:00u
Buffet Karin Bloemen - Theater De Lampegiet, De Lampegiet, VeenendaalBij deze voorstelling kunt u een buffet met meet&greet boeken.
Betaalbaar en smakelijke buffetten met een meet & greet met Karin Bloemen. Onze topcateraar zorgt dat u de beste gerechten krijgt voorgeschoteld voor € 26,50 p.p. Aanvang 18:00 uur.
m De Lampegiet
m woensdag 31 mei om 19:00u
Koffie Met Tom - Theater De Lampegiet, De Lampegiet, VeenendaalU krijgt een gereserveerd tafeltje, kopje koffie of thee en een taartje van TOMS Banket, vooraf aan de voorstelling.
m De Lampegiet
m woensdag 31 mei om 20:00u
Volle Bloei - Karin Bloemen, De Lampegiet, VeenendaalWanneer ben je in de bloei van je leven? Sommige mensen bloeien al volop in hun jonge jaren, voor anderen begint het leven na hun 40ste en sommigen bloeien pas echt op als ze met pensioen zijn. Tenminste, dat lijkt zo… Karin Bloemen brengt met dit programma een avond vol energie en inspiratie, zodat u na afloop weer helemaal opgeladen bent en voelt: de bloei van mijn leven is nu!

... lees meer
m De Lampegiet
m woensdag 31 mei om 20:00u
Pauzeplank - Theater De Lampegiet, De Lampegiet, VeenendaalEen speciaal voor u gereserveerd tafeltje, diverse tapas waaronder bijvoorbeeld olijven, Spaanse wordt en gevulde paprika's worden geserveerd.
m De Lampegiet
m woensdag 31 mei om 21:30u
Toegift - Theater De Lampegiet, De Lampegiet, VeenendaalEen speciaal voor u gereserveerde tafel met een drankje naar keuze (geen buitenlands gedestilleerd) en bitterballen en nootjes.
m De Lampegiet
m donderdag 1 juni om 09:00u
Moederdagcadeau! - ~ ~, De Lampegiet, Veenendaal
m De Lampegiet
m donderdag 1 juni om 20:00u
Keihard - Jandino Asporaat, De Lampegiet, VeenendaalAls er iemand in de showbusiness keihard gaat, dan is het Jandino wel. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel, je komt en je gaat. Daartussen moet je lachen, het liefst keihard! Precies dat gaat hij verzorgen in zijn 6e show. Hij brengt een hilarische show met typetjes, stand up comedy, zang en dans. Deze tour sluit hij spectaculair af in de K... lees meer
m De Lampegiet
m vrijdag 2 juni om 09:00u
Moederdagcadeau! - ~ ~, De Lampegiet, Veenendaal
m De Lampegiet
m vrijdag 2 juni om 18:30u
Dinnershow - Diverse Artiesten, De Lampegiet, VeenendaalHeerlijk eten en drinken en een keur aan zangers en zangeressen die de mooiste musicalnummers van West End en Broadway zingen. Dansers, mooie kostuums: u heeft vanavond een Ticket to the Musicals. Op het podium van onze theaterzaal dekken wij mooie, ronde tafels en zit u met uw neus op het spektakel dat rond u plaats vindt. Een mooie avond uit met vrienden en familie waarbij u middenin het eveneme... lees meer
m De Lampegiet
m zaterdag 3 juni om 19:30u
m De Lampegiet
m zondag 4 juni om 20:00u
Lidmaatschap Vriendenclub Lampegiet - Theater De Lampegiet, De Lampegiet, Veenendaal
Let op! U bestelt hiermee dus geen voorstelling maar alleen een vriendschap voor één seizoen!

Wordt u Vriend van Theater De Lampegiet? Als Vriend profiteert u van diverse voordelen en steunt u het Lampegiet Cultuurfonds!
Met dit fonds zijn we in staat om bijzondere voorstellingen naar Veenendaal te halen en om jong talent te stimuleren zich te ontwikkel... lees meer
m De Lampegiet
m zaterdag 10 juni om 12:00u
Culturele Zaterdag: Het Grote Vertelfestival - Diverse Artiesten, De Lampegiet, VeenendaalHet Grote Vertelfestival is een ontdekkingstocht naar allerlei manieren waarop verhalen vertelt kunnen worden. Van voorlezen tot dans. Natuurlijk is er ook veel festivalplezier voor jong en oud, en valt er op het festivalterrein in de binnenstad van Veenendaal genoeg te spelen en te genieten!

Bekijk hier de hele uitgaansagenda voor Veenendaal