20 juli 2017
marker Uitgaan in Breda
Nu en binnenkort in Breda:
m Chassé Theater
m donderdag 20 juli om 00:00u
Robin Swicord, Chassé Theater, BredaHeeft u het ook wel eens he-le-maal gehad? Herkent u de drang om gewoon weg te rennen van alles wat er van u verwacht wordt?
Het gevoel bekruipt Howard Wakefield - gerenommeerd advocaat, echtgenoot en vader van twee dochters - als hij op een avond op zijn eigen oprit staat.
Hij rent echter niet ver. Geïnspireerd (of geleid?) door een wasbeer loopt hij de zolder van zijn garage o... lees meer
m Chassé Theater
m maandag 24 juli om 19:20u
Martin Scorsese, Chassé Theater, BredaNa het sentimentele Rocky (1976) was Martin Scorseses rauwe verfilming van het levensverhaal van de legendarische bokser Jake La Motta even schrikken. Blinde ambitie, na-ijver en een overkill aan testosteron lagen ten grondslag aan La Motta’s carrière: hij werd wereldkampioen middengewicht in 1949 en verloeg één keer Sugar Ray Robinson.
De Niro, die geheel volgens de method acting-... lees meer
m Chassé Theater
m woensdag 26 juli om 19:20u
Nick Broomfeld, Chassé Theater, BredaZe had een dijk van een stem, meer opeenvolgende nummer één hits dan The Beatles en daar verdiende ze dan ook miljoenen dollars mee. Whitney Houston was door de jaren heen de meest bekroonde vrouwelijke artiest en daarmee het levende bewijs van een superster. Maar ondanks dat ogenschijnlijk leven vol glamour was het icoon nooit vrij om zichzelf te zijn…
Whitney: can I be me is grote... lees meer
m Chassé Theater
m donderdag 27 juli om 00:00u
Laís Bodanzky, Chassé Theater, BredaRosa woont met haar ouders en haar gezin in een appartement in São. Ze zorgt voor hen allemaal, terwijl haar man vaak weg is op werkreisjes die het gezin maar weinig geld opleveren. Ze wil toneelschrijver worden, maar in plaats van zich op haar roeping te kunnen richten probeert ze rond te komen door advertentieteksten te schrijven voor een bedrijf dat badkamers verkoopt.
Als Rosa’s mo... lees meer
m Chassé Theater
m donderdag 27 juli om 00:00u
Lucy Walker, Chassé Theater, BredaSpaanse en Afrikaanse invloeden gecombineerd met een flinke dosis Cubaanse passie... wie de klanken van de Buena Vista Social Club hoort, zal ook vandaag de dag niet lang stil kunnen zitten. Laat de zomer maar beginnen!
In 1997 lieten de muzikanten van de Buena Vista Social Club de wereld kennis maken met de levendige Cubaanse cultuur. De Buena Vista Social Club, waarvan de bandleden dest... lees meer
m Chassé Theater
m maandag 31 juli om 19:20u
Martin Scorsese, Chassé Theater, BredaMartin Scorsese schildert een bijzonder grimmig portret van de New Yorkse taxichauffeur Travis Bickle. Hij trekt eenzaam ten strijde tegen de verloedering in de stad en draait daarin volledig door.
De scène waarin Bickle, gespeeld door Robert De Niro met Mohawk-hanenkam, tegen zijn spiegelbeeld staat te praten (‘You talkin’ to me?’), is klassiek geworden. Harvey Keitel, Jodie Foste... lees meer
m Chassé Theater
m woensdag 2 augustus om 19:20u
Ceyda Torun, Chassé Theater, BredaSpeciaal voor de Docuzomer vertoont Chassé Cinema op woensdag 2 augustus een exclusieve voorvertoning van de meest schattige documentaire van dit jaar: Kedi.
Honderdduizenden Turkse katten bewegen zich vrij door de straten van Istanbul. Al duizenden jaren wandelen ze in en uit de levens van mensen. Zo zijn ze een essentieel onderdeel geworden van de diverse gemeenschappen die de stad zo ... lees meer
m Chassé Theater
m donderdag 3 augustus om 00:00u
François Ozon, Chassé Theater, BredaDe fragiele, jonge Chloé kampt met een depressie. Ze besluit om in therapie te gaan. Ze wordt verliefd op haar psychiater Paul en de liefde is wederzijds. Een paar maanden laten besluiten Chloé en Paul te gaan samenwonen. Dan ontdekt Chloé dat Paul niet helemaal eerlijk is. Hij houdt een deel van zijn leven verborgen voor haar.
De film, die in première ging op het filmfestival van Can... lees meer
m Chassé Theater
m donderdag 3 augustus om 00:00u
Vatche Boulghourjian, Chassé Theater, BredaRahib is een jonge, blinde muzikant die samen met zijn koor wordt uitgenodigd voor een concertenreeks in Europa. Wanneer hij alle formaliteiten in orde wil brengen voor de reis, wordt zijn paspoort door de autoriteiten in beslag genomen. Hij komt tot de ontdekking dat hij niet de biologische zoon is van zijn ouders. Hij begint een zoektocht naar zijn ware identiteit. Een reis die hem leidt naar Li... lees meer

Bekijk hier de hele uitgaansagenda voor Breda