25 maart 2017
marker Uitgaan in Beverwijk
Nu en binnenkort in Beverwijk:
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m zaterdag 25 maart om 20:15u
Belle Perez - Agua Y Fuego, Kennemer Theater en Congrescentrum, Beverwijk Als Belle Perez een podium betreedt, blijft niemand onbewogen. De Belgische met Spaanse roots maakte van Latin-getinte nummers haar handelsmerk. Haar nieuwste album Agua y Fuego is het evenwichtige resultaat van een persoonlijke en artistiek zoektocht. De intimiteit van de schouwburgen en het directe contact met het publiek, staan garant voor een verrassende en persoonlijke show. Zin in een ... lees meer
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m zondag 26 maart om 14:00u
Raak! - Raak! En De Magische Schoentjes, Kennemer Theater en Congrescentrum, BeverwijkDe meiden van Raak! ken je misschien van Nickelodeon en RTL Telekids. In deze swingende kindervoorstelling belanden Daan, Roos en Sharon in de wonderlijke sprookjeswereld van Hans Christian Andersen en de gebroeders Grimm. Het is het begin van een knotsgek avontuur boordevol liedjes, dat alleen met behulp van de kinderen goed kan aflopen.
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m donderdag 30 maart om 20:15u
Paul De Munnik - Nieuw, Kennemer Theater en Congrescentrum, BeverwijkPaul de Munnik staat dit seizoen voor het eerst solo in de theaters. Na een indrukwekkende carrière met Thomas Acda, was het tijd om op eigen benen een nieuwe weg in te slaan.
In Nieuw neemt Paul het publiek mee naar waar het ooit begon. Naar de polder waar hij geboren is, en waar hij zijn eerste indrukken en inspiratie op deed. Waar hij de beelden en de muziek tot zich nam die hem le... lees meer
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m vrijdag 31 maart om 20:15u
Slagerij Van Kampen - Lip/stick, Kennemer Theater en Congrescentrum, Beverwijk In ‘LIP/STICK’ laat Slagerij van Kampen zijn veelzijdigheid zien in een show met een grote afwisseling aan sferen en stijlen. Van latin tot rai, van invloeden uit het Afrikaanse continent tot muziek uit New Orleans. De slagers zetten al deze elementen om in prachtige ritmes en onverwachte combinaties en worden daarbij terzijde gestaan door een swingende blazerssectie.
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m vrijdag 31 maart om 20:30u
Vara Leids Cabaret Festival - Finalistentour 2017, Kennemer Theater en Congrescentrum, BeverwijkHet trio De Hygiëna’s uit België, is zaterdagavond 11 februari 2017 gekroond tot winnaar van het VARA Leids Cabaret Festival 2017. Zij sleepten de juryprijs in de wacht. Felix Heezemans nam de publieksprijs in ontvangst.
De drie finalisten van het festival, De Hygiëna’s, Felix Heezemans en PS en zo is het leven treden tijdens de Finalistentour op met de voorstellin... lees meer
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m zaterdag 1 april om 20:15u
Miss Montreal - , Kennemer Theater en Congrescentrum, Beverwijk Miss Montreal, de band onder leiding van Sanne Hans, gaat opnieuw de theaters in. Uit het leven gegrepen anekdotes worden afgewisseld met persoonlijke liedjes. Het is alsof u meeleest in het dagboek over het leven dat Sanne met haar band leidt en alle schaterlachen en tranen die daarbij horen.
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m zaterdag 1 april om 20:30u
Silvester Zwaneveld - Een Kleine Geschiedenis Van Bijna Alles, Kennemer Theater en Congrescentrum, Beverwijk Bij deze nieuwe voorstelling van Silvester Zwaneveld word je lachend slimmer. Op basis van de populair wetenschappelijk bestseller ‘Een kleine geschiedenis van bijna alles’ van Bill Bryson neemt de cabaretier ons mee langs de wonderen van de wereld. En: het mirakel dat je zelf bent. Van sterrenstelsels tot atomen, van Kelvin tot Einstein.
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m donderdag 6 april om 20:15u
A Tribute To Csny - Déjà Vu, Kennemer Theater en Congrescentrum, Beverwijk Her Majesty brengt een eerbetoon aan Crosby, Stills, Nash en Young. U hoort voor de pauze werk van de bands waar ze eerder in speelden – The Byrds, Buffalo Springfield en The Hollies – en hoogtepunten van het debuut van Crosby, Stills & Nash. In 1970 voegt Neil Young zich bij het trio en verschijnt het meesterwerk ‘Déjà vu’, dat tijdens dit theaterco... lees meer
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m donderdag 6 april om 20:30u
Pieter Jouke - Dingen Die Ik Dacht, Kennemer Theater en Congrescentrum, Beverwijk In zijn vierde programma maakt Pieter Jouke u deelgenoot van zijn gedachten. Soms denk je dingen voor een tijdje en dan blijkt het helemaal niet waar te zijn. Of juist wel. De verhalenverteller laat weten wat er overeind is gebleven van al die gedachten, alles vanuit een gevoel voor absurditeit en hogere associatiekunde en met liefde voor het gesproken woord.
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m vrijdag 7 april om 20:15u
De Jong & Van Santen - Ark, Kennemer Theater en Congrescentrum, Beverwijk Schudden spoelt na twintig jaar zijn naam weg. Emiel de Jong en Noël van Santen gaan voortaan door onder hun eigen naam. Ze wassen tien theaterprogramma’s van zich af en zo herrijst er – in samenwerking met oud-Alex d’Electriquer Ko van den Bosch – een nieuw Schudderiaans duo: De Jong & Van Santen.
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m vrijdag 7 april om 20:15u
Guido Weijers - Masterclass Geluk, Kennemer Theater en Congrescentrum, BeverwijkGuido Weijers presenteert: De wetenschappelijke kant van geluk
We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over ‘geluk', 'wetten voor succes' en 'hoe het optimale uit je leven te halen’. Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness of meditatie en luisteren naar klankschalen of andere vegetarische muziek. ... lees meer
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m zaterdag 8 april om 20:15u
Abafazi - African Sunset, Kennemer Theater en Congrescentrum, BeverwijkDe tien vrouwen van Abafazi nemen u mee op een kleurrijke reis door hun land Zuid-Afrika. Ze zingen bekende hits van Miriam Makeba en Brenda Fassie en eigen composities, omlijst door dynamische dans. Minstens zo opvallend is het opzwepende spel op de Afrikaanse drum en de melodieuze marimba, van oudsher het domein van mannen.

Bekijk hier de hele uitgaansagenda voor Beverwijk