12 december 2018
marker Uitgaan in Beverwijk
Nu en binnenkort in Beverwijk:
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m donderdag 13 december om 20:15u
Rundfunk - Wachstumsschmerzen, Kennemer Theater en Congrescentrum, BeverwijkRundfunk, bekend van de gelijknamige tv-komedie, maakte afgelopen seizoen een droomdebuut in het theater. ‘Wachstumsschmerzen’ zorgde voor een vloedgolf aan lovende recensies en er ontstond een ware run op de kaarten. Dus gaat het duo nog een jaartje door. “Een ultiem amusante verrijking voor het vaderlandse cabaret.” (Algemeen Dagblad *****)Wachstumss... lees meer
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m vrijdag 14 december om 20:15u
Rot Op Met Die Geraniums! - Rudy Bennett, Maarten Spanjer En Arno Smit, Kennemer Theater en Congrescentrum, BeverwijkLegendarische Motions-zanger Rudy Bennett, acteur/schrijver Maarten Spanjer en presentator Arno Smit nemen u mee naar de nostalgische jaren 50 en 60. Aan de hand van aanstekelijke, herkenbare hits uit die tijd. Soms om naar te luisteren, soms om lekker mee te zingen. De livemuziek wordt gelardeerd met enkele korte verhalen, herinneringen en foto’s. Rode draad: de opstandigheid van de ‘... lees meer
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m vrijdag 14 december om 20:30u
Timon Krause - Mindgames, Kennemer Theater en Congrescentrum, Beverwijk‘MINDGAMES’ is een nieuwe sensatie op het gebied van gedachtelezen. Timon Krause weet namelijk wat je denkt. Hij is de jongste mentalist die ooit Nederlands en Europees kampioen werd. Met een verrassende, magische en vermakelijke mix van muziek, magie en mysterie gaat hij in deze show het onmogelijke mogelijk maken.
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m zondag 16 december om 14:30u
Kerstconcert Met Sjors Van Der Panne - Tata Steel Symfonisch Blaasorkest, Kennemer Theater en Congrescentrum, BeverwijkOp zondagmiddag 16 december zal het Kerstconcert weer plaats vinden in het Kennemer Theater te Beverwijk. Het Tata Steel symfonisch Blaasorkest onder leiding van Arnold Span zal samen met Sjors van der Panne wederom het publiek een uniek kerstconcert voorschotelen.
In de voorverkoop kosten de kaarten € 10,00 en op dag zelf aan de kassa € 12,50
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m woensdag 19 december om 20:15u
Kerstfeest In De Jordaan - Amsterdams Kleinkunst Festival En Stichting Zonnehuis Muziektheater, Kennemer Theater en Congrescentrum, BeverwijkIn ‘Kerstfeest in de Jordaan’ blikken Johnny Jordaan, Tante Leen en Willy Alberti vanuit de hemel terug op hun aardse bestaan en op al die mooie en gezellige kerstdagen in de Jordaan. Het wordt een feest der herkenning waarbij de grootste hits van de drie Amsterdamse volkszangers en de mooiste kerstliederen voorbijkomen, het sentiment niet wordt geschuwd en de knipoog niet vergeten.... lees meer
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m donderdag 20 december om 20:15u
Op Sterk Water - Een Magische Kerst Met Op Sterk Water, Kennemer Theater en Congrescentrum, BeverwijkKerstmis, dat is wel de mooiste tijd van het jaar. Of toch niet? Van het meest gênante kerstdiner dat je je kunt herinneren, via de recentste kersthit tot een nieuwe variant op het eeuwenoude kerstverhaal: alles kan tijdens deze kerstshow van Op Sterk Water, de absolute top van het impro-cabaret.
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m vrijdag 21 december om 20:15u
Peter Heerschop - De Minister Van Enthousiasme, Kennemer Theater en Congrescentrum, BeverwijkPeter Heerschop komt als zelfbenoemd Minister van Enthousiasme uitleggen waarom je vrolijker wordt als je gaat twijfelen aan je zekerheden. Hij zal voorbeelden geven van dingen die totaal verkeerd zijn gegaan, zodanig dat jij er hard om moet lachen omdat je beseft dat anderen nog onnozeler zijn dan jij. Lol is een serieuze zaak, maar de lach zal regeren.
m Kennemer Theater en Congrescentrum
m zondag 23 december om 16:30u
Kinderkerstpopconcert - Jelle Amersfoort & Band, Kennemer Theater en Congrescentrum, BeverwijkWeleens een peuter wild zwaaiend met zijn fopspeen zien headbangen? Of zesjarigen onbevreesd zien stagediven? Dat zijn dingen die zomaar kunnen gebeuren bij het ‘KinderKERSTpopconcert’ van Jelle Amersfoort. Alles mag: dansen, zingen of springen, want het is tijd om al swingend en zingend het jaar uit te gaan met de leukste kerstliedjes.

Bekijk hier de hele uitgaansagenda voor Beverwijk