24 april 2017
marker Uitgaan in Alkmaar
Nu en binnenkort in Alkmaar:
m Poppodium Victorie
m zaterdag 6 mei om 11:00u
Vunzige Deuntjes, Poppodium Victorie, Alkmaar6 mei is Vunzige Deuntjes terug in Alkmaar en wel op een heel bijzondere avond! Wat is het geval? De nieuwe Victorie opent voor één avond haar deuren en Vunzige Deuntjes verzorgt de officiële try-out! Reken maar dat ze na deze avond weer een nieuwe Victorie mogen openen, want het dak gaat er toch echt wel vanaf 6 mei!
m Poppodium Victorie
m zondag 7 mei om 15:45u
Alkmaarse Big Band + Teus Nobel, Poppodium Victorie, AlkmaarAlweer voor het derde jaar op rij organiseert de Alkmaarse Big Band een optreden in samenwerking met de grootste Nederlandse jazzmuzikanten. Voor de bigband een enorme bron van inspiratie en een goede manier zich te onderscheiden van andere bigbands, voor de muzikant een unieke gelegenheid om met een sterke bigband te performen.

In 2014 mochten Benjamin Herman en Ack van Rooyen de ... lees meer
m Poppodium Victorie
m 19 mei tot 20 mei van 20:30u tot 01:00u
Toontje Lager, Poppodium Victorie, AlkmaarKaartverkoop is gestart!

Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig staat na meer dan dertig jaar in een vernieuwde samenstelling aangevoerd door zanger Erik Mesie weer op het podium.
Onder de bezielende leiding van Erik kun je genieten van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’. ... lees meer

Bekijk hier de hele uitgaansagenda voor Alkmaar