19 april 2018
Yoga In Concert - Jan Kuiper E.a. (23 mei 2017)

Yoga In Concert - Jan Kuiper E.a. (23 mei 2017)

Lokatie: De Lampegiet te Veenendaal
Titel: Yoga In Concert - Jan Kuiper E.a.
Link: www.lampegiet.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: dinsdag 23 mei om 20:00u
Overige Informatie:
Yoga In Concert - Jan Kuiper E.a.“Stel je voor. Je gaat zitten en terwijl je rustig in- en uitademt, hoor je de betoverende klanken van een harp. Wanneer je vervolgens ontspannen op je yogamat gaat liggen, hoor je een zachte stem die je begeleidt om in meditatie te komen. Welkom bij Yoga in Concert!”
Yogi en gitarist Jan Kuiper verzorgt samen met collega docente Yvonne de Hoop een unieke Yogales met live muziek begeleiding. Een intiem luisterconcert in een ontspannen sfeer in combinatie met een rustgevende Yogales. Er wordt aandacht besteed aan meditatie (ontspanning) prana-yama (ademhaling) en asana (houdingen).

Er zijn een aantal intermezzo’s met live muziek; voor de les als introductie, tijdens de les en bij de slotontspanning. De inhoud van de lessen is geschikt voor alle niveaus van Yogabeoefening. Ook beginners zijn van harte welkom!

Vergeet niet mee te nemen: losse kleding; een T-shirt en joggingbroek zijn handig. De zaal wordt zo ingericht dat u een ligplaats krijgt. Vergeet uw eigen Yogamatje niet mee te nemen!