11 december 2018
Woody Allen (14 januari 2018)

Woody Allen (14 januari 2018)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: Woody Allen
Link: www.chasse.nl
Categorie: film
Prijs: € 8,50
Datum: zondag 14 januari om 12:15u
Overige Informatie:
Woody AllenWonder Wheel vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren ’50.
Ginny, een melancholische, nogal emotionele voormalig actrice, die inmiddels als serveerster in een visrestaurant werkt; Humpty, carrouselbediende en Ginny’s onbehouwen echtgenoot; Mickey, een jonge en knappe badmeester die ervan droomt toneelschrijver te worden en Carolina, de van Humpty vervreemde dochter die zich voor gangsters schuilhoudt in het appartement van haar vader.
Wonder Wheel is poëtisch gefilmd door Vittorio Storaro en is een krachtig en dramatisch verhaal over passie, geweld en verraad. Regisseur Woody Allen heeft zoals bijna altijd weer een sterrencast verzameld, inclusief Kate Winslet, Jim Belushi, Juno Temple en Justin Timberlake. The Sopranos -fans zullen ook Tony Sirico en Steve Schirripa herkennen (Paulie en Bobby in de serie), die – uiteraard - twee gangsters spelen. 
regie: Woody Allen / drama / met:  Kate Winslet, Justin Timberlake, Jim Belushi, Juno Temple / Verenigde Staten 2017, 101 min. / Engels gesproken / Nederlands ondertiteld