26 mei 2018
Westlands Boekengala - Westlands Boekengala (28 maart 2017)

Westlands Boekengala - Westlands Boekengala (28 maart 2017)

Lokatie: De Naald te Naaldwijk
Titel: Westlands Boekengala - Westlands Boekengala
Link: www.westlandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: dinsdag 28 maart om 20:00u
Overige Informatie:
Westlands Boekengala - Westlands BoekengalaOp 28 maart 2017 vindt de eerste editie plaats van het Westlands Boekengala! Een gala van het gesproken, geschreven en het gezongen woord. U bent van harte welkom op dit literaire feest der feesten in uw vertrouwde WestlandTheater De Naald.

Het werd de hoogste tijd dat ook Westland zijn eigen jaarlijkse literaire bal zou krijgen. Het Westlands Boekengala wordt georganiseerd naar aanleiding van de nationale Boekenweek, die dit jaar het thema 'Verboden Vruchten' draagt. "De mens is genotzuchtig. Maar toegeven aan genot levert soms strijd op, met ons geweten, onze levensovertuiging, onze omgeving en onze fysieke dan wel geestelijke grenzen. Wel willen, niet mogen, toch doen: verboden vruchten, zowel in het leven als in de letteren."

Partners in de organisatie zijn Schrijvers tussen de Kassen, Westland Cultuurweb, Bibliotheek Westland en WestlandTheater De Naald.

Programma
Het wordt een feest! Van vette muziek tot indringende poëzie en van absurd toneel tot uitgesproken cabaret. Laat je meevoeren. Geef je over. Het eerste Westlandse Boekengala is er één die de boeken in gaat. Met Jules Deelder, Het Wilde Westen, Fresku, Else Kemps, Justin Samgar, Westlandse Streekdichter Marijke van Geest, Margriet Bolding, FABruari Four, Esther van Es met gitarist Jan van Bijnen en de vier getalenteerde winnaars van de Schrijfwedstrijd.

Dresscode: Feest, gala!