21 februari 2018
Watskeburt (26 maart 2017)

Watskeburt (26 maart 2017)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: Watskeburt
Link: www.chasse.nl
Categorie: theater
Prijs: € 31,00
Datum: zondag 26 maart om 14:30u
Overige Informatie:
WatskeburtVergeet wat je weet over musical! Vergeet sowieso wat je weet van theater, want je gaat op een knettergekke theatertrip waarbij poppen die sprekend lijken op De Jeugd van Tegenwoordig de hoofdrol spelen. Watskeburt?! Een musical?! Nou, noem het liever een hiphopsprookje voor volwassen. Net zo tegendraads, grappig en verrassend als hun liedjes. Met hits van De Jeugd als Watskeburt?!, Sterrenstof, Get Spanish en Manon .
Zelf zijn ze er niet bij. Zie het als een ritje in de achtbaan door het hoofd van De Jeugd. Vjèze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo beklimmen als poppen het podium en banen zich samen met Manon (de échte Birgit Schuurman!) een weg door verschillende werelden op zoek naar hun vriend Bas Bron. Het muzikale brein van de rapformatie is ontvoerd door AuSchurk en zijn listige handlangers, de zilverluitjes… Maak je gordel vast en stop er een pilletje in, theater zal na Watskeburt?! nooit meer hetzelfde zijn!  www.bostheaterproducties.nl
regie: Peter van de Witte – muziek & verhaal: De Jeugd van Tegenwoordig - script: Tim Kamps, Roel Bloemen - cast: Henk Poort e.a.