27 mei 2018
Wat We Zeggen Zonder Het Te Zeggen - Body Language (01 april 2017)

Wat We Zeggen Zonder Het Te Zeggen - Body Language (01 april 2017)

Lokatie: De Naald te Naaldwijk
Titel: Wat We Zeggen Zonder Het Te Zeggen - Body Language
Link: www.westlandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 1 april om 20:15u
Overige Informatie:
Wat We Zeggen Zonder Het Te Zeggen - Body LanguageHoe maak je een verpletterende indruk op de andere sekse? Waarom moet u nooit uw armen over elkaar slaan? Waarom laat een vrouw als ze flirt haar kin op haar handen rusten? Hoe komt het dat voeten de waarheid vertellen? Door lichaamstaal straalt u vaak onbewust iets anders uit dan u zelf denkt.

Aan de hand van vele hilarische en herkenbare voorbeelden wordt in deze ultra-komische spoedcursus onderzocht wat de effecten van onze lichaamstaal zijn. Uitermate handig op het werk, met vrienden en in de liefde.

Een voorstelling waarin u alles te weten komt over het miniroksyndroom, pluisjesplukken, duimvertoon, de cowboypose, de tunnelvisie van mannen en territoriumdrift bij automobilisten. U doet mee!

Naar de internationale bestsellers van Barbara en Allan Pease. Met Joey Ferre, Alfred van den Heuvel en Alexandra Alphenaar.

In de pers:
Musicaljournaal: "De voorstelling wordt vlot gespeeld, waarbij de komische scènes met name goed uit de verf komen vanaf de flashbacks. (...) Verwacht geen dijenkletsers maar heerlijk herkenbare situaties, een uiterst grappige Alfred van den Heuvel en twee uitstekende aangevers." Lees hier de volledige recensie.

Telegraaf ***1/2: "De speelse vorm waarin de tijd wordt stilgezet, teruggedraaid en vooruit gespoeld, levert een ontspannen avondje hilariteit op. En dankzij deze drie acteurs, zie je in Body Language niet alleen iets van jezelf terug, je gaat ook letten op de mensen om je heen. Met alle gevolgen van dien." Lees hier de volledige recensie.

Theaterkrant ****: "Op vernuftige wijze verbinden de spelers lichaamstaal met een nieuw leven. (...) De wendingen zijn verrassend. Body Language is een eerlijke voorstelling die niet meer pretendeert te zijn dan wat ze is, een met humor en vaart verteld verhaal over hoe we omgaan met onze vaak onhandige, in de weg zittende handen en met onze voeten die aan de scherpe waarnemer meer vertellen dan we beseffen." Lees hier de volledige recensie.

Scènes ***: "Body Language is anderhalf uur onbezorgd vermaak." Lees hier de volledige recensie.

Theaterparadijs ****: "In de nieuwe voorstelling ‘Body Language’ worden we als publiek op komische wijze met onze neus op de feiten gedrukt. (..) De humor, van met name Alfred van den Heuvel, zorgt ervoor dat ik geregeld in lachen uitbarst. (...) Ook Alexandra Alphenaar is komisch te noemen, zeker als de Amsterdamse secretaresse Karin." Lees hier de volledige recensie.

Noord-Hollands Dagblad ***1/2: "Komische en herkenbare situaties."

Musicalsites: "Helder, grappig en soms akelig herkenbaar (...) Alfred van den Heuvel is een meester in kleine gebaren." Lees hier de volledige recensie.

www.dommelgraafencornelissen.nl