19 oktober 2018
Wachstumsschmerzen - Rundfunk (17 januari 2018)

Wachstumsschmerzen - Rundfunk (17 januari 2018)

Lokatie: De Naald te Naaldwijk
Titel: Wachstumsschmerzen - Rundfunk
Link: www.westlandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 17 januari om 20:15u
Overige Informatie:
Wachstumsschmerzen - RundfunkDeze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours. Klik hier voor meer informatie over het Rabo Talenten Concours.

Na twee succesvolle televisieseizoenen in de wondere wereld van het middelbare schoolleven, komen de mannen van RUNDFUNK met hun eerste theatervoorstelling. Een rollercoaster aan emoties in een krankzinnig pretpark ontworpen door twee sadisten omschrijft misschien het beste hoe Wachstumsschmerzen gaat worden. In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongetjes het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn.
“Je komt huilend ter wereld, je sterft alleen en daartussenin wordt het allemaal niet veel beter. Opgroeien is een aaneenschakeling van eenzaamheid, onzekerheid, verdriet en het rusteloos verlangen naar meisjes van drie jaar ouder. Of van drie jaar jonger. Of gewoon van drie jaar oud. Het maakt niet uit, je kreeg ze toch niet.”

Recensies
AD *****: "Ultiem amusement van absurdistisch Rundfunk." Lees hier de volledige recensie.

Parool ****: "Theaterdirecteuren liepen juichend de polonaise toen Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde, oftewel Rundfunk, hun eerste voorstelling aankondigden (...) Snelle sketches van een zeer hoog niveau" Lees hier de volledige recensie.

Volkskrant ****: "Pijlsnelle verzameling van grove, hilarische scènes die uit elkaar barst van de sterke vondsten." Lees hier de volledige recensie

Theaterkrant ****: "Briljante versie van de bonte avond (...) naturel, absurd, ontwapenend en brutaal tegelijk (...) Samen met Anatol is Rundfunk dé hit van de Rotterdamse Parade." Lees hier de volledige recensie.

Telegraaf ****: "Debuut van formaat"

Leeuwarder Courant ****: ''Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde laten in hun acteerwerk een grote kwaliteit zien. goede timing, kraakheldere schakels en mooie transformaties.'' Klik hier voor de volledige recensie.

NRC ****: ''Hun fantastische timing, enorme lef en zieke, puberale gevoel voor humor maken Wachstumsschmerzen tot een indrukwekkend debuut.'' Klik hier voor de volledige recensie.


Boek talentenmenu bij deze voorstelling!
Als u kaarten koopt voor een voorstelling in het Rabo Talenten Concours, kunt u voor aanvang van de voorstelling genieten van een speciaal "talentenmenu" bij Mirell. Een compleet avondje uit voor slechts € 35,- p.p. Uw avond begint met een verrassend driegangenmenu bij Mirell. U wordt tussen 17.30 en 18.00 uur verwacht om op tijd te zijn voor de voorstelling om 20.15 uur. Hierna geniet u van de Rabo Talenten Concours voorstelling in De Naald!
Klik hier voor meer informatie.

WWW.SENF.NL