20 mei 2019
Waar (Try - Kiki Schippers (17 oktober 2018)

Waar (Try - Kiki Schippers (17 oktober 2018)

Lokatie: De Naald te Naaldwijk
Titel: Waar (Try - Kiki Schippers
Link: www.westlandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 17 oktober om 20:15u
Overige Informatie:
Waar (Try - Kiki SchippersDeze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours. Klik hier voor meer informatie over het Rabo Talenten Concours.
Eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar en fel: met haar liedjes verovert Kiki Schippers ieders hart. Ze kreeg in De Slimste Mens zelfs Maarten van Rossem aan het lachen. “Veelbelovend debuut”, oordeelde De Telegraaf. “Liedjes schrijven en zingen, dát kun je aan Schippers overlaten”, concludeerde Theaterkrant. Met de Publieks- en de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten, de Annie M.G. Schmidtprijs en deze lovende recensies voor haar debuut op zak, waagt ze zich nu aan haar
tweede voorstelling: Waar.
Maar waar is Kiki naar op zoek? Naar het allermooiste lied, de treffendste metafoor, het grappigste verhaal, of gewoon de keiharde waarheid?
Recensies:
NRC: "Intrigerend talent, verrassend en veelzijdig (…) weet te verrassen met onverwachtse wendingen".
Theaterkrant: "Liedjes schrijven en zingen, dat kun je aan Schippers overlaten".
Boek het Talentenmenu bij deze voorstelling!
Als u kaarten koopt voor een voorstelling in het Rabo Talenten Concours, kunt u voor aanvang van de voorstelling genieten van een speciaal "Talentenmenu" bij BIJ5. Een compleet avondje uit voor slechts € 35,- p.p. Uw avond begint met een verrassend diner bij BIJ5. U wordt tussen 17.30 en 18.00 uur verwacht om op tijd te zijn voor de voorstelling om 20.15 uur. Hierna geniet u van de Rabo Talenten Concours voorstelling in De Naald!
Klik hier voor meer informatie.