23 november 2017
Vita - Boost Producties (15 november 2017)

Vita - Boost Producties (15 november 2017)

Lokatie: Schouwburg De Meerse te Hoofddorp
Titel: Vita - Boost Producties
Link: www.demeerse.com
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 15 november om 19:30u
Overige Informatie:
Vita - Boost ProductiesIn een ingenieus kantelend, strak vormgegeven decor tarten drie acrobaten de zwaartekracht. Vita is jong en vastberaden en beklimt zonder enige vrees de rechtopstaande wanden om er een volgend moment weer vanaf, of zelfs doorheen te springen. Met ingehouden adem volg je het spel van fysieke kracht, van vertrouwen, van vriendschap, van het heerlijke gevoel van zweven, maar ook van eenzaamheid en uitsluiting.
Deze voorstelling heeft geen tekst, is prachtig in zijn eenvoud, zijn beelden en de interactie tussen drie ijzersterke acrobaten.
Boost Producties experimenteert al jaren in de cross-over van circus en theater. Ze maken verrassende voorstellingen in het genre nieuw circus, waar de succesvolle productie Man met Hoed van vorig seizoen een goed voorbeeld van is.
 
Vanaf 10 jr
Regie: Lennie Visser
Spelers/acrobaten: Marieke Thijssen, David Mupanda, Wilko Schütz
 
In de pers: 
"Ademloos genieten"(ilovetheater.nl)
"Vita is bovenal een knap staaltje acrobatiek"(Haarlems Dagblad)
"Knappe acrobatische dans in ingenieus decor dat optimaal wordt benut"(Provinciaalse Zeeuwse Courant)
 
From the age of 10
This expressive non-textual show takes place in a pop-up decor with lots of acrobatic tricks, illusion, dance and surrealism. Boost was one of the first in the Netherlands to promote a new style of circus where dance, acrobatics and drama come together.