18 december 2018
Venetiaans Carnaval - Ciconia Consort (20 januari 2018)

Venetiaans Carnaval - Ciconia Consort (20 januari 2018)

Lokatie: Zuiderstrandtheater te Den Haag
Titel: Venetiaans Carnaval - Ciconia Consort
Link: https:www.zuiderstrandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 20 januari om 20:15u
Overige Informatie:
Venetiaans Carnaval - Ciconia ConsortDe verlaten straten van As-woensdag na het feestgedruis zijn terug te horen in de muziek van filmcomponist Nino Rota. Nauw verbonden met het Venetiaans carnaval is de commedia dell'arte'. Tegenwoordig leven de personages uit de commedia voort in het ballet, pantomime, poppenspel en carnaval. Mozart voelde zich aangetrokken tot 'maskerades' en schreef twee werken voor pantomime theater. In 'Venetiaans carnaval' hoort u een Nederlandse première van Mozart's KV 446, een reconstructie van de originele strijkersbezetting door Johannes Holik, in een unieke oorspronkelijke uitvoering met pantomime theater door Kevin Gorczynski. Welkom in de gemaskerde wereld van Pantalon und Columbine!
Meer informatie vindt u op www.ciconiaconsort.nl
Extra bij het concert
Muzikaal educatieve kinderopvang (4 t/m10 jaar). Reserveren via info@ciconiaconsort.nl. Kijk voor meer informatie op www.ciconiaconsort.nl
Diner-concert-arrangement. Voorafgaand aan uw concert dineren bij bar-restaurant Pavlov? Een combinatieticket met een Ciconia driegangen keuzemenu kost € 50 p.p. en zijn te bestellen t/m 19 januari.