18 december 2018
Vastgoed B.v. - Huub Stapel, Jörgen Raymann, Frederik Brom E.a. (23 januari 2018)

Vastgoed B.v. - Huub Stapel, Jörgen Raymann, Frederik Brom E.a. (23 januari 2018)

Lokatie: Stadsschouwburg Haarlem te Haarlem
Titel: Vastgoed B.v. - Huub Stapel, Jörgen Raymann, Frederik Brom E.a.
Link: www.theater-haarlem.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: dinsdag 23 januari om 20:15u
Overige Informatie:
Vastgoed B.v. - Huub Stapel, Jörgen Raymann, Frederik Brom E.a.Verkopen is een vak. Want als de klant nee zegt, begint het voor de ware verkoper pas echt. Deze bewerking van David Mamets beroemde stuk ‘Glengarry Glen Ross’ neemt u mee de apenrots op, waar alfamannetjes het beste in zichzelf naar boven halen en alles draait om deals sluiten. De makelaars van het noodlijdende ‘Vastgoed B.V.’ laten hun testosteron de vrije loop. De oplossing om uit de rode cijfers te komen is even simpel als bikkelhard. Een topcast zet dit geweldige acteursstuk op de planken.
Script: Marcel Otten, naar ‘Glengarry Glen Ross’ van David Mamet | regie: Job Gosschalk | met: Huub Stapel, Jörgen Raymann, Frederik Brom, Daniel Cornelissen, Jelle de Jong, Anton de Bies e.a.
In de pers
"Opvallend is hoe het stuk de tand des tijds heeft doorstaan. In deze regie van Job Gosschalk komt de seksistische en racistische aard van het kapitalisme wederom bloot te liggen." (De Volkskrant, ****)
Goed om te weten
Toegangsprijs inclusief drankje en garderobe
Jongeren voor € 12,50: Lees de voorwaarden
Inleiding
19.15 uur | gratis, wel reserveren
Voorafgaand aan de voorstelling is er een verhelderende inleiding door een inleider, een dramaturg of een vraaggesprek met een van de artiesten.