21 januari 2019
Vastgoed B.V. (17 januari 2018)

Vastgoed B.V. (17 januari 2018)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: Vastgoed B.V.
Link: www.chasse.nl
Categorie: theater
Prijs: € 35,00
Datum: woensdag 17 januari om 20:30u
Overige Informatie:
Vastgoed B.V.In deze bewerking van David Mamets Glengarry Glen Ross nemen de makelaars van het noodlijdende Vastgoed B.V. u mee de apenrots op. Waar de alfamannetjes het beste in zich zelf naar boven halen. Waar resultaten, bonussen en geslaagde deals vele malen belangrijker zijn dan gunnen, vertrouwen en samenwerken. De makelaars van het noodlijdende Vastgoed B.V. laten hun testosteron de vrije loop als het om het ‘echie’ gaat. De oplossing om uit de rode cijfers te komen is even simpel als bikkelhard. De twee beste verkopers kunnen blijven, de twee slechtste worden ontslagen. Tijd om te laten zien wie het in zich heeft, zich te mogen kronen tot ‘beste verkoper’.
Verkopen is een vak. Want als de klant nee zegt, begint de verkoop pas echt. Als je dat niet begrijpt heb je helemaal niks te zoeken in makelaarskantoor Vastgoed B.V.. Het gaat er namelijk om dat je de deal afsluit! Een beetje de snelle jongen uithangen en mooie praatjes verkopen kunnen we allemaal wel. Om echt succesvol te zijn, moet je alles geven wat je hebt. Stel je doel, ga ervoor en laat niks of niemand je tegen houden. Pas dan, en alleen dan, ben je een goede verkoper.
De verfilming uit 1992 is inmiddels een klassieker. Volgens sommigen een must-see voor alle verkopers, volgens anderen een geraffineerde schets van de uitwassen van het kapitalisme. Maar iedereen is het er over eens dat het vooral een geweldige acteursstuk is. En dat zit met deze topcast met onder andere Huub Stapel, Jörgen Raymann, Frederik Brom, Daniël Cornelissen, Jelle de Jong en Anton de Bies wel goed. www.senf.nl
tekst: David Mamet – regie: Job Gosschalk - bewerking: Marcel Otten – spel: Huub Stapel, Jörgen Raymann, Frederik Brom e.a.