19 april 2018
Vaders En Zonen - Bram Van Der Vlugt E.a. (22 maart 2017)

Vaders En Zonen - Bram Van Der Vlugt E.a. (22 maart 2017)

Lokatie: De Lampegiet te Veenendaal
Titel: Vaders En Zonen - Bram Van Der Vlugt E.a.
Link: www.lampegiet.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 22 maart om 20:00u
Overige Informatie:
Vaders En Zonen - Bram Van Der Vlugt E.a.Vaders & Zonen komt voort uit een reis. In een busje van New York naar Los Angeles schreef Thijs Prein brieven met verschillende gerenommeerde schrijvers, waaronder Arnon Grunberg, Ramsey Nasr, Tommy Wieringa en Arthur Japin. Het thema: de relatie tussen vader en zoon. Geïnspireerd door de briefwisseling ontstond dit theaterstuk over het maken van de juiste keuzes en het zoeken naar vaderlijke erkenning.

Vader (Bram van der Vlugt) is 80 geworden. Ooit was hij acteur, maar hij mag zijn beroep al jaren niet meer uitoefenen. Toch repeteert hij samen met z’n zonen elke dag scènes uit King Lear, het mooiste stuk van Shakespeare. Tijdens het spelen komen de geheimen van het verleden naar boven. Is deze vader wie hij zegt dat hij is?

Inleiding
Bij deze voorstelling kunt u een inleiding in het restaurant bijboeken. Tijdens een inleiding wordt de voorstelling toegelicht door een deskundige. Een kaartje voor een inleiding kost € 5,- inclusief een kop koffie of thee. De inleidingen beginnen een uur voor aanvang van de voorstelling.