26 mei 2018
Unforgettable - One Night In Manhattan (25 maart 2017)

Unforgettable - One Night In Manhattan (25 maart 2017)

Lokatie: Stadsschouwburg Haarlem te Haarlem
Titel: Unforgettable - One Night In Manhattan
Link: www.theater-haarlem.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 25 maart om 20:15u
Overige Informatie:
Unforgettable - One Night In ManhattanLive jazzmuziek, zang en dans
Een crooner en een jazzband in een rokerige nachtclub in het bruisende Manhattan. De band speelt, een vrouw danst. Iedere man windt ze om haar vinger. Maar… voor wie wordt dit die ene onvergetelijke nacht en voor wie eindigt hij in een zoete melancholie van wat had kunnen zijn?
Choreografe Isabelle Beernaert neemt het publiek mee naar de romantiek van de jaren '40 tot '60 in het swingende New York. Verlies jezelf in een zinderende revivalshow van o.a. Frank Sinatra, Fred Astaire, Louis Armstrong en Elle Fitzgerald. Een spetterende cross-over van decennia. Oude nummers van toen in een swingend nieuw jasje gegoten, nummers van nu in de sfeer van toen. Enjoy one night in Manhattan!
Met live jazzmuziek van het en
Choreografie: Isabelle Beernaert | live jazzmuziek: Frank Deruytter Quintet | zang: Ivar Oosterloo (The Voice of Holland)
In de pers
“Dat is wat Beernaert doet in haar dans: vol erin, emoties voor op de tong.” (de Volkskrant over ‘Glass’ van Isabelle Beernaert)
Goed om te weten
Met korting in de serie Gezellig samen uit (inclusief 1x Nageniet Arrangement)

Toegangsprijs inclusief drankje en garderobe
Studenten voor € 12,50: Lees de voorwaarden 

Isabelle Beernaert (choreographer of the hit TV show So You Think You Can Dance) takes her audience on a madcap romantic tour of forties, fifties and sixties-era New York. This sensational revival show combining dance and live music revisits all the old greats, from Frank Sinatra and Fred Astaire to Louis Armstrong and Ella Fitzgerald.
De Theatertafel
Ongedwongen eten en verrassende ontmoetingen
In onze Spiegelfoyer bent u welkom aan De Theatertafel om samen met uw medepubliek in de sfeer van de avond te komen. Uw gezelschap zit bij elkaar en is gelijktijdig onderdeel van een ongedwongen etentje met verrassende ontmoetingen. U kunt gedurende drie gangen kiezen uit een parade van gerechten. Onverwachte gesprekken, wijn en koffie zijn bij de prijs inbegrepen. U kunt ontspannen en genieten, wij zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit.
18.00 uur | € 36
De Theatertafel kunt u online toevoegen tijdens het bestellen van uw toegangskaarten. Heeft u de kaarten al in huis dan kunt u De Theatertafel apart bestellen via kassa@theater-haarlem.nl