17 oktober 2018
Todd Haynes (26 november 2017)

Todd Haynes (26 november 2017)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: Todd Haynes
Link: www.chasse.nl
Categorie: film
Prijs: € 8,50
Datum: zondag 26 november om 10:45u
Overige Informatie:
Todd HaynesEen jongen, Ben, verlangt in de jaren '70 naar de vader die hij nooit heeft gekend. Een doof meisje, Rose, houdt in de jaren ’20 nauwkeurig een plakboek bij van het leven van een mysterieuze actrice.
Wanneer Ben een mysterieuze aanwijzing ontdekt in de kamer van zijn moeder en Rose op een ochtend een aanlokkelijke krantenkop leest, besluiten beide kinderen op zoek te gaan naar datgene wat ze missen. Met het adembenemende Wonderstruck tekent Todd Haynes, onder andere bekend van Carol (2015) en Far From Heaven (2002) voor zijn meest ambitieuze film tot nu toe. Op virtuoze wijze brengt Haynes u terug naar de magie van de kindertijd.
Het scenario van Wonderstruck is, net als Marin Scorsese’s Hugo , gebaseerd op een boek van Brian Selznick.
regie: Todd Haynes / mysterie, avontuur / met: Julianne Moore, Michelle Williams / Verenigde Staten 2017, 117 min. / Engels gesproken / Nederlands ondertiteld
Wat is een betere manier om de zondag te beginnen dan met een uitgebreid ontbijt en een goede film? Van september tot en met mei serveren we het filmontbijt. Ieder laatste zondag van de maand om 09.30 uur kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet in de Brasserie en aansluitend genieten van een mooie (voor)première in Chassé Cinema.