20 oktober 2018
Timothy Drake, Linda Kinsbergen, E.a. - I Want To Break Free (23 november 2017)

Timothy Drake, Linda Kinsbergen, E.a. - I Want To Break Free (23 november 2017)

Lokatie: Theater aan de Parade te Den Bosch
Titel: Timothy Drake, Linda Kinsbergen, E.a. - I Want To Break Free
Link: www.theateraandeparade.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 23 november om 20:00u
Overige Informatie:
Timothy Drake, Linda Kinsbergen, E.a. - I Want To Break Free‘Bohemian Rhapsody’, ‘We Will Rock You’ en ‘We Are The Champions’ zijn slechts enkele hits die Queen, samen met hun frontman Freddie Mercury, de wereld heeft geschonken.
De succesvolle theatershow ‘I Want To Break Free’ geeft u nog een keer de kans om de sfeer en de energie van een “Queen show” mee te maken. U wordt meegenomen naar een minutieus nagebouwd decor zoals te zien was tijdens de grote stadionconcerten van de jaren 80, waar Queen haar absolute hoogtepunten beleefde. In deze ruim twee uur durende show komen alle grote hits van zowel Queen alswel het solowerk van Freddie voorbij, gecombineerd met beroemde scènes uit de videoclips van Queen en het leven van Freddie. Ook aan extravagante kostuums en attributen ontbreekt het niet; deze show klinkt niet alleen als Queen maar ziet er ook uit als Queen, zonder dat het een parodie wordt. 

Freddie zou gezegd hebben “Never make me boring” of “The bigger the better” en dat is precies waar ‘I Want To Break Free’ gehoor aan geeft!

Fotograaf: Robin Kamphuis