18 december 2018
Theo Nijland - Desalniettemin (18 januari 2018)

Theo Nijland - Desalniettemin (18 januari 2018)

Lokatie: Stadsschouwburg Haarlem te Haarlem
Titel: Theo Nijland - Desalniettemin
Link: www.theater-haarlem.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 18 januari om 20:15u
Overige Informatie:
Theo Nijland - DesalnietteminDe afgelopen jaren bewees Theo Nijland dat hij in alle eenvoud, gezeten aan de vleugel, zijn publiek een avondlang met zijn liedjes kan betoveren. Dat is in het met vier en zelfs vijf sterren ontvangen ‘Desalniettemin’ niet anders. De tweevoudig winnaar van de Annie M.G. Schmidtprijs toont zich een ware entertainer, erudiet en toch sexy, bloedserieus en toch grappig. De persoonlijke liedjes zijn muzikale en prachtig verwoorde hoogstandjes, die je laten voelen dat je niet alleen staat in alle dagelijkse ellende.
In de pers
“Een absoluut hoogtepunt in de Nederlandse kleinkunst.” (de Volkskrant *****)
"Nijland is een taalkunstenaar pur sang, om van zijn muziek nog maar te zwijgen. Wat een pareltjes levert deze man af." (Cabaret.nl ****)
"grappiger dan ooit…het programma is geraffineerd opgebouwd…zijn liedjes [zijn] prachtige voorbeelden van de toegankelijkheid en de schoonheid van de Nederlandse taal." (Trouw ****)
"Met Desalniettemin bewijst hij dat hij niet gemist kan worden, want hij heeft zijn gelijke nog niet. Een man, een vleugel en een microfoon, messcherpe ironie en ware emotie…. Je likt je vingers er bij af." (Theaterkrant *****)
Goed om te weten
Toegangsprijs inclusief drankje en garderobe
Jongeren voor € 12,50: Lees de voorwaarden
Website: Theo Nijland