22 november 2017
Theaterconcert - Sjors Van De Panne (27 mei 2017)

Theaterconcert - Sjors Van De Panne (27 mei 2017)

Lokatie: De Lampegiet te Veenendaal
Titel: Theaterconcert - Sjors Van De Panne
Link: www.lampegiet.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 27 mei om 20:00u
Overige Informatie:
Theaterconcert - Sjors Van De PanneZanger Sjors van der Panne, finalist The Voice of Holland 2014, heeft het Nederlandstalige chanson opnieuw op de kaart gezet. Met nummers uit het oeuvre van Frank Boeijen, De Dijk, Claudia de Breij en Jacques Brel wist hij eerst de juryleden en daarna heel televisiekijkend Nederland te ontroeren.
Op zijn eigen website zegt Sjors: “De mensen hebben mij tijdens The Voice zo gesteund, dat ik nu ook iets voor ze terug wil doen. Daarom ga ik samen met mijn muzikanten het land in om voor zoveel mogelijk mensen te kunnen optreden. En waren komen de mooiste liedjes van Nederland nou beter tot hun recht dan in theaters en schouwburgen? Ik heb er erg veel zin in.”
Het beloofd een avondje uit in het theater waar de liefhebber van het Nederlandstalige chanson nog lang en intens van kan nagenieten.

‘Zingen, zonder gebaartjes. Een lied echt beleven, terwijl je het zingt. Dat kunnen er niet zo veel. Sjors van der Panne kan dat wél! Ik zag het hem doen in een uitverkocht Concertgebouw, waar iedereen in het publiek doorhad dat daar iets fenomenaals gebeurde. Behalve eigen liedjes, zong deze energieke jongeman liederen van Boeijen, Shaffy en Brel. En hoe! Als Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. En dat is heel knap. Ga hem zien, mensen!’ - Liesbeth List