20 mei 2019
The Wiz (4+) - Musicalvereniging Con Brio (12 oktober 2018)

The Wiz (4+) - Musicalvereniging Con Brio (12 oktober 2018)

Lokatie: De Bussel te Oosterhout
Titel: The Wiz (4+) - Musicalvereniging Con Brio
Link: www.theaterdebussel.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 12 oktober om 19:30u
Overige Informatie:
The Wiz (4+) - Musicalvereniging Con BrioSteeds meer mensen waarderen de mooie producties van Con Brio, en terecht, want na de succesvolle musical Shrek van vorig jaar, volgt dit jaar de prachtige productie The Wiz. Met een live orkest en grote cast wordt deze achtste familiemusical weer een feestelijke voorstelling met avon­tuur, zang, dans en humor. In het wonderlijke land van Oz gaat Dorothy op zoek naar de Wiz. Deze tovenaar zou haar kunnen vertellen hoe ze de weg naar huis kan vinden. Onderweg ontmoet Dorothy Vogelverschrikker, BI ik­ke man en Laffe Leeuw. Zou het ze lukken om huis, verstand, hart en moed te vinden? Ga mee op reis en ontdek hun zoektocht naar zichzelf.
Vrijdag 12 oktober - Girls night out
Zin in een echte Girls night out? Theater de Bussel organiseert samen met Theek 5 en Con Brio een super gezellige Girls night out. Kom met je beste vriend(in), moeder, zus, tante, oma of allemaal samen naar de gave musical The Wiz van Musicalvereniging Con Brio op 12 oktober. Geniet naast de voorstelling van je eigen rode loper moment, klets bij met een glaasje bubbels, maak samen een toffe fotoshoot en geniet van de meet & greet met de cast.
Vrijdag 12 oktober | Inloop vanaf 18.30 uur | Bibliotheek Oosterhout

Girls night out is gratis, reserveren hiervoor is wel noodzakelijk bij Theek 5.
Kaartje voor The Wiz kost €12,50 en is via deze pagina te reserveren.
Heb je al kaartjes voor de musical The Wiz? Dan mag je uiteraard ook deelnemen aan de Girls night out. Dit is een samenwerking tussen Theek 5, Theater de Bussel en Musicalvereniging Con Brio.