26 mei 2018
The Simon & Garfunkel Story - (24 maart 2017)

The Simon & Garfunkel Story - (24 maart 2017)

Lokatie: Stadsschouwburg Haarlem te Haarlem
Titel: The Simon & Garfunkel Story -
Link: www.theater-haarlem.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 24 maart om 20:15u
Overige Informatie:
The Simon & Garfunkel Story - Simon and Garfunkel zijn terug, met Dean Elliot (Buddy the musical) als Simon. The Simon & Garfunkel Story vertelt het fascinerende verhaal van twee jonge jongens uit New York die uitgroeien tot een van ‘s werelds meest succesvolle muzikale duo’s. Het wordt een reis door de tijd langs de grote successen in de jaren zestig, de breuk in 1970, hun solocarrières daarna en hun memorabele reünieconcert in Central Park dat een half miljoen mensen bijeen bracht. Natuurlijk komen tijdens dit eerbetoon vele hits langs, zoals Mrs. Robinson, Bridge Over Troubled Water en The Sound Of Silence. Met initiatiefnemer Dean Elliott als Paul Simon.
Goed om te weten
Toegangsprijs inclusief drankje en garderobe
Studenten voor € 12,50: Lees de voorwaarden
De Theatertafel
Ongedwongen eten en verrassende ontmoetingen
In onze Spiegelfoyer bent u welkom aan De Theatertafel om samen met uw medepubliek in de sfeer van de avond te komen. Uw gezelschap zit bij elkaar en is gelijktijdig onderdeel van een ongedwongen etentje met verrassende ontmoetingen. U kunt gedurende drie gangen kiezen uit een parade van gerechten. Onverwachte gesprekken, wijn en koffie zijn bij de prijs inbegrepen. U kunt ontspannen en genieten, wij zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit.
18.00 uur | € 36
De Theatertafel kunt u online toevoegen tijdens het bestellen van uw toegangskaarten. Heeft u de kaarten al in huis dan kunt u De Theatertafel apart bestellen via kassa@theater-haarlem.nl