18 december 2018
The Analogues - The White Album (24 januari 2018)

The Analogues - The White Album (24 januari 2018)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: The Analogues - The White Album
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 24 januari om 20:15u
Overige Informatie:
The Analogues - The White AlbumThe Analogues wagen zich aan de integrale uitvoering van het door de Beatles uitgebrachte’ ‘The White Album’. Dit eigenzinnige meesterwerk uit 1968 vergt opnieuw het uiterste van deze Beatles coverband. Naast de vijfkoppige band komen er flink wat hulptroepen (strijkers, blazers) en gastmuzikanten mee, en een compleet arsenaal aan bijzondere, vintage-instrumenten. Alles voor de perfecte sound. En ook een beetje voor de mooie verhalen.

De pers schrijft
De Volkskrant **** - ‘Beangstigend goed’
29 december: Deze week bereikte ons het bericht dat zanger/gitarist Jan van der Meij helaas heeft moeten besluiten ten gevolge van oorproblemen, deze tour geheel over te slaan. Bart van Poppel, musical director van The Analogues: “Jan is moeilijk in één persoon te vervangen, hij is niet alleen een fantastische gitarist maar vocaal is hij onze ‘rauwe’ McCartney zoals we dat noemen”. Lachend: "McCartney zelf zou een goeie optie zijn maar die heeft nog niet geantwoord!".
Voor de 'The White Album Live' tour zal Felix Maginn (geboren Ier en gitarist en leadzanger van Moke) aan de line up van The Analogues worden toegevoegd. Specifiek voor een paar rauwe McCartney songs (voor de kenners op kant 3) wordt een aantal fantastische gastzangers geselecteerd die bij tourbeurt mee komen doen.