26 maart 2019
Terror - Het Lot Ligt In Uw Handen (16 juni 2018)

Terror - Het Lot Ligt In Uw Handen (16 juni 2018)

Lokatie: Nieuwe Luxor Theater Rotterdam te Rotterdam
Titel: Terror - Het Lot Ligt In Uw Handen
Link: www.luxortheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 16 juni om 20:00u
Overige Informatie:
Terror - Het Lot Ligt In Uw HandenEen vliegtuig met 148 passagiers aan boord wordt gekaapt. De kapers dreigen het vliegtuig neer te laten storten op De Arena waar op dat moment een interland Nederland – Duitsland wordt gespeeld voor 54.000 mensen. Twee F16’s worden de lucht ingestuurd en wachten op een bevel. Dat bevel komt niet. Een van de straaljagerpiloten neemt het heft in eigen handen en schiet het passagierstoestel uit de lucht om zo 54.000 levens te sparen.

Piloot staat terecht! Redder van 54.000 mensen of moordenaar van 148 passagiers?
In dit spannende stuk ziet u de rechtszaak waarin deze piloot wordt aangeklaagd voor de moord op 148 mensen. Na de zitting brengt u als publiek uw stem uit. Is hij de held die een nationale ramp heeft voorkomen of een militair die zonder bevel vele burgerslachtoffers heeft gemaakt? U hoort alle feiten, maar bij het verlaten van de zaal moet u uw keuze gemaakt hebben: schuldig of onschuldig. Elke voorstelling kan de uitkomst verschillen.
Terror is over de hele wereld een ongekend succes en een van de meest spannende en spraakmakende producties van de afgelopen jaren. In de Nederlandse versie is Jeroen Spitzenberger de piloot, Johanna ter Steege de officier van justitie, Clairy Polak de rechter en u, de jury!