13 december 2018
Steef De Jong - Nationaal Theaterweekend (28 januari 2018)

Steef De Jong - Nationaal Theaterweekend (28 januari 2018)

Lokatie: Hanzehof te Zutphen
Titel: Steef De Jong - Nationaal Theaterweekend
Link: www.hanzehof.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 28 januari om 17:00u
Overige Informatie:
Steef De Jong - Nationaal TheaterweekendSteef de Jong heeft zijn hart verpand aan operette en probeert het enigszins vergeten genre weer nieuw leven in te blazen. De huiskameroperette ‘Een Huzarenstukje’ is een bewerking van ‘Viktoria und ihr Husar’ van Paul Abraham uit 1930, een toonbeeld van vooroorlogse operette met heerlijke melodieën, fijne personages en romantische intriges. De Jong brengt een eenmansversie van het meesterwerk, met elk van de vier de aktes in een nieuw decor! In slechts 45 minuten, want de saaie stukken worden overgeslagen, leidt alles tot een verrassende ontknoping op een goulashparty in Hongarije.
Let’s meet!
Van 26 t/m 28 januari 2018 vindt voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend plaats. Met meer dan 220 voorstellingen en ruim 150 gratis extra activiteiten in 70
theaters, is het Nationaal Theaterweekend met recht het leukste weekend van het jaar te noemen. Let’s meet in het theater!
€ 10,- per kaart
Voor slechts € 10,-* per kaart kan je naar een voorstelling in een theater bij jou in de buurt. Ga zitten en laat je verrassen door toneel, muziek, dans, opera, cabaret, musical, jeugdtheater en nog veel meer. Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen!
VIP-KAARThouders van de BankGiro Loterij kunnen telefonisch of aan de kassa bestellen.