17 december 2018
Spectacle Coupé - Loes Luca, Pierre Van Duijl En Marja Van Katendrecht (21 januari 2018)

Spectacle Coupé - Loes Luca, Pierre Van Duijl En Marja Van Katendrecht (21 januari 2018)

Lokatie: De Bussel te Oosterhout
Titel: Spectacle Coupé - Loes Luca, Pierre Van Duijl En Marja Van Katendrecht
Link: www.theaterdebussel.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 21 januari om 15:00u
Overige Informatie:
Spectacle Coupé - Loes Luca,  Pierre Van Duijl En Marja Van KatendrechtTot onze spijt moeten wij meedelen dat het Loes Luca en Art-Jan de Vries niet is gelukt om Zes Danslessen in Zes Weken van Richard Alfieri tot een voorstelling te maken, waar ze in artistiek opzicht tevreden over zijn. Uiteraard willen zij u niet met lege handen laten staan, dus hebben zij een alternatief bedacht voor de eerder genoemde voorstelling, namelijk Spectacle Coupé.
‘Spectacle Coupé’ bestaat grotendeels uit muziek en daarnaast uit geliefde passages uit vorige voorstellingen van Loes Luca. De nieuwe voorstelling is een muzikaal theatrale belevenis geworden waarin Loes Luca de interactie met het publiek niet schuwt. Behalve Art-Jan de Vries (in de rol van zijn alter-ego Marja van Katendrecht) neemt ze ook Pierre van Duijl mee; de leukste zanger van Rotterdam. Hier in Oosterhout bekend van de band De Dopegezinde Gemeente.
"We vliegen door de jaren heen en door enkele landen, van Franse chansons via American songbook tot het Nederlandse oer repertoire," aldus Loes Luca.
Wij zijn ervan overtuigd dat dit een heel geslaagd alternatief is voor het oorspronkelijke programma en zien u graag op zondag 21 januari.