26 mei 2018
Snorro | 8+ - Ro Theater (23 maart 2017)

Snorro | 8+ - Ro Theater (23 maart 2017)

Lokatie: Rotterdamse Schouwburg te Rotterdam
Titel: Snorro | 8+ - Ro Theater
Link: www.rotterdamseschouwburg.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 23 maart om 19:30u
Overige Informatie:
Snorro | 8+ - Ro TheaterSuikersmokkel, nieuwe romances en treingevechten met de zwier van een lasso en de scherpte van een cactusnaald. De regie is weer in handen van Pieter Kramer en er wordt gespeeld door een sterrencast met Dick van den Toorn in de rol van Snorro.
In deze gloednieuwe versie bestrijden de mysterieuze, fijnbehaarde Snorro en zijn trouwe, babbelzieke paard Wervelwind onrecht en corruptie tijdens het schrikbewind van de hypocriete El Commandante. Maar er is ook liefde in het spel: Snorro heeft een oogje op de bloedmooie Conchita. En dat terwijl hij als Don José – want zo heet hij eigenlijk – van zijn vader met een ander meisje moet trouwen. Zal zijn geheim ontdekt worden? Is hij in staat het tij te keren? En bovenal: is er nog wel genoeg kip voor iedereen?

Boordevol gringo’s, poncho’s en sombrero’s brengt het Ro Theater een remake van het avonturenverhaal voor de hele familie. Snorro is een vrolijk en visueel theaterspektakel met veel nieuwe liedjes, spannende degengevechten, dartelende balletklasjes en aanstekelijke Mexicaanse live muziek.
De pers over Snorro (2009-2010)
“Spetterende parodie 'Snorro' laat schouwburg schudden” - De Gelderlander
“Lekker smachten en knokken met Snorro.” – Parool
“De acteurs laten zich helemaal gaan en het inventieve doekendecor zorgt voor geschater van
bewondering.” – NRC Next
“Deze Ro Theater familievoorstelling is wederom geweldig leuk.”’ (Musicalworld)
EXTRA woensdag 28 december en zondag 8 januari spelworkshop Snorro
Leer schermen zoals Snorro! Roep gepassioneerd en overtuigend Olé en Viva la Revolution!
Met een koffer vol sombrero’s, snorren, cactussen, zwaarden en maskers transformeren de theaterdocenten van Ro Theater Educatie iédereen in bloedmooie donna’s, gemene generaals en dappere strijders. De workshop sluit af met een Spaanse klapcursus, waarin alle helden een staande ovatie krijgen.

Praktische informatie
Tijd: 12.30 – 14.00 uur
Prijs: € 5,00