20 juni 2018
Sjaak Bral Charity Theateravond - Zeldzame Ziekten Fonds (22 mei 2017)

Sjaak Bral Charity Theateravond - Zeldzame Ziekten Fonds (22 mei 2017)

Lokatie: De Naald te Naaldwijk
Titel: Sjaak Bral Charity Theateravond - Zeldzame Ziekten Fonds
Link: www.westlandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: maandag 22 mei om 20:15u
Overige Informatie:
Sjaak Bral Charity Theateravond - Zeldzame Ziekten FondsWij verwelkomen u graag om 19.30 uur voor een té gekke avond, inclusief hapjes en drankjes.

‘Op zekâhs’ bewijst Sjaak Bral dat de kracht van humor een helende werking heeft. Met zijn Haagse tongval en in zijn bekende razende tempo van zingen en spreken, verzorgt hij voor u op maandag 22 mei een zeldzaam hilarische avond. Een avond speciaal voor het goede doel; het Zeldzame Ziekten Fonds.

Een zeldzame ziekte lijkt ver weg. Die krijg je niet zo snel – hij is toch zeldzaam? Klopt. Maar de impact van íedere ingrijpende ziekte is zeker niet zeldzaam: die zie en voel je overal om je heen. Families onder druk. Werk dat er zwaar onder lijdt. Levensgeluk sijpelt weg.

Door op 22 mei naar de show van Sjaak Bral te komen geeft u mensen die ziek zijn een steun in de rug. Hun strijd is ónze strijd. Voor 100 euro heeft u een té gekke avond, inclusief hapjes en drankjes. Als u als ondernemer met uw bedrijfsnaam wilt worden vermeld als sponsor van Sjaaks show, kan dat ook. Voor 999 euro ontvangt u 10 toegangsbewijzen én een Meet & Greet met goodiebag! U kunt hiervoor een mail sturen naar renate@naald.nl

De theatershows van Sjaak Bral zijn altijd in een mum van tijd uitverkocht, pak dus nu uw kans door snel te reageren!

Programma: Ontvangst 19.30 uur | Theatershow 20.15 uur | Afsluiting avond +/- 22.00 uur