13 december 2018
Simon & Garfunkel Acoustic - Nationaal Theaterweekend (28 januari 2018)

Simon & Garfunkel Acoustic - Nationaal Theaterweekend (28 januari 2018)

Lokatie: Hanzehof te Zutphen
Titel: Simon & Garfunkel Acoustic - Nationaal Theaterweekend
Link: www.hanzehof.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 28 januari om 20:00u
Overige Informatie:
Simon & Garfunkel Acoustic - Nationaal TheaterweekendJop Wijlacker en Dennis Kolen halen hun jeugdherinneringen op met de mooiste Simon & Garfunkel songs; van het ingetogen Sound of Silence, Scarborough Fair en Homeward Bound tot het gezellig meezingen met Mrs Robinson, The Boxer en Cecilia. De liedjes worden ondersteund met sfeervolle beelden en afgewisseld met spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen. Door de harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten ontstaat er zelfs in de grootste, prestigieuze zalen een intieme en intense sfeer. Momenten van bezinning maar ook vrolijk meezingen! Jop en Dennis brengen ons dichter bij Simon & Garfunkel dan we ooit durfden dromen…
Let’s meet!
Van 26 t/m 28 januari 2018 vindt voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend plaats. Met meer dan 220 voorstellingen en ruim 150 gratis extra activiteiten in 70
theaters, is het Nationaal Theaterweekend met recht het leukste weekend van het jaar te noemen. Let’s meet in het theater!
€ 10,- per kaart
Voor slechts € 10,-* per kaart kan je naar een voorstelling in een theater bij jou in de buurt. Ga zitten en laat je verrassen door toneel, muziek, dans, opera, cabaret, musical, jeugdtheater en nog veel meer. Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen!

VIP-KAARThouders van de BankGiro Loterij kunnen telefonisch of aan de kassa bestellen (voor deze actie zijn geen kaarten meer beschikbaar).