19 april 2018
Showbizz City - Dans Creatie (20 mei 2017)

Showbizz City - Dans Creatie (20 mei 2017)

Lokatie: De Naald te Naaldwijk
Titel: Showbizz City - Dans Creatie
Link: www.westlandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 20 mei om 11:00u
Overige Informatie:
Showbizz City - Dans CreatieOp het moment dat de zaal vol loopt en de show bijna moet gaan beginnen, komt de producent Jannie van der Ende erachter dat de voorstelling Showbizz City, nog lang niet klaar is. Binnen anderhalf uur moet de creative director Albert van Ellende zorgen dat er wat staat. Zo is het publiek opeens betrokken bij de audities en het creatieve proces van het maken van ‘Showbizz City’.

Annuleren
Reeds gekochte kaarten kunt u niet annuleren of inruilen voor een andere voorstelling. Wanneer er per ongeluk kaarten voor de verkeerde show zijn besteld, dan kunnen deze nog worden omgeruild tot 1 week voor de show (indien er nog kaarten beschikbaar zijn).
Zoekgeraakte kaarten
Uitsluitend op de dag van de voorstelling kunt u bij de balie een duplicaatkaart krijgen. Voor deze duplicaatkaart wordt € 1,50 in rekening gebracht.
Voordeliger uit met e-tickets!
Bestel via de website uw e-tickets en bespaar op verzendkosten. Hierdoor bent u met e-tickets het goedkoopste uit.
Profiteer tevens van het gemak van e-tickets. Deze kunt u zelf op elk gewenst moment thuis printen. U hoeft niet langer meer in de rij bij de kassa te staan, maar u kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole. U kunt uw e-tickets vinden onder ‘Mijn agenda’ bij uw account (Mijn Theater).
Let op: u dient de e-tickets thuis uit te printen. Een e-ticket kan niet via een mobiele telefoon, ipad o.i.d. gescand worden. Alleen een geprint e-ticket is een geldig toegangsbewijs.
Toesturen
Wanneer u via internet kaarten reserveert en kiest voor de optie toesturen worden de kaarten thuisgestuurd.