23 november 2017
Shock (12+) - Naar De Bestseller Van Mel Wallis De Vries (24 november 2017)

Shock (12+) - Naar De Bestseller Van Mel Wallis De Vries (24 november 2017)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: Shock (12+) - Naar De Bestseller Van Mel Wallis De Vries
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 24 november om 19:30u
Overige Informatie:
Shock (12+) - Naar De Bestseller Van Mel Wallis De VriesStel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Je wordt verscheurd door verdriet, maar ook door angst. Wat is er die avond met haar gebeurd? Maar dan, maanden later, keert de moordenaar terug. En dit keer voor jou. Kun je nog vluchten? Of is het te laat?

Beleef ‘Shock’ nu live in het theater als spannende thrillermusical! Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste Young Adult-schrijver van Nederland. ‘Shock’ wordt gemaakt door het team van de thrillermusical ‘Vals’. Dat was vorig seizoen dé spannendste voorstelling van het jaar!

Covermodelwedstrijd
Heb jij al kaarten voor Shock? Maak dan nu kans om op de cover te komen van het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries! Voorafgaand aan de musical is er een heuse fotoshoot. Je wordt opgemaakt door een professionele visagiste én gefotografeerd. Na afloop van de tournee van Shock wordt de winnaar bekend gemaakt die op de cover mag van het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries. De fotoshoot zal tussen 18.45 en 19.25 uur in de DHA-foyer plaatsvinden.
Recensie
"Shock – Rillen voor tieners" ★★★