18 december 2018
Shelly & De Snoepjesfabriek - Dans Creatie (14 januari 2018)

Shelly & De Snoepjesfabriek - Dans Creatie (14 januari 2018)

Lokatie: De Naald te Naaldwijk
Titel: Shelly & De Snoepjesfabriek - Dans Creatie
Link: www.westlandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 14 januari om 11:00u
Overige Informatie:
Shelly & De Snoepjesfabriek - Dans CreatieDe leerlingen van Dans Creatie nemen je mee in het verhaal van Shelly en de snoepjesfabriek. Als Shelly het gouden ticket wint en met opa naar de snoepjesfabriek mag, beleeft zij dansend de grootste avonturen in de geweldige Dans Creatie snoepfabriek.
Kaarten kosten € 17,50 per stuk voor volwassenen én kinderen. In verband met de regels van het theater moeten ook kleine kinderen een eigen plaatsbewijs hebben. Voor de leerlingen die zelf meedoen aan de betreffende show hoeft geen kaart gekocht te worden, zij zitten niet in de zaal.
Informatie in verband met de kaartverkoop:
Annuleren: reeds gekochte kaarten kunt u niet annuleren of inruilen voor een andere voorstelling. Wanneer er per ongeluk kaarten voor de verkeerde show zijn besteld, dan kunnen deze nog worden omgeruild tot 1 week voor de show (indien er nog kaarten beschikbaar zijn).
Zoekgeraakte kaarten: uitsluitend op de dag van de voorstelling kunt u bij de balie een duplicaatkaart krijgen. Voor deze duplicaatkaart wordt € 1,50 in rekening gebracht.
Voordeliger uit met e-tickets!
Bestel via de website uw e-tickets en bespaar op verzendkosten. Hierdoor bent u met e-tickets het goedkoopste uit. Profiteer tevens van het gemak van e-tickets. Deze kunt u zelf op elk gewenst moment thuis printen. U hoeft niet langer meer in de rij bij de kassa te staan, maar u kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole. U kunt uw e-tickets vinden onder ‘Mijn agenda’ bij uw account (Mijn Theater).
Let op: u dient de e-tickets thuis uit te printen. Een e-ticket kan niet via een mobiele telefoon, ipad o.i.d. gescand worden. Alleen een geprint e-ticket is een geldig toegangsbewijs.
Toesturen: wanneer u via internet kaarten reserveert en kiest voor de optie toesturen worden de kaarten thuisgestuurd.