19 oktober 2018
Self - Laura Van Dolron (18 januari 2018)

Self - Laura Van Dolron (18 januari 2018)

Lokatie: Rotterdamse Schouwburg te Rotterdam
Titel: Self - Laura Van Dolron
Link: www.rotterdamseschouwburg.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 18 januari om 20:30u
Overige Informatie:
Self - Laura Van DolronIn Self-fulfilling prohets brengt Laura een ode aan de toneelspeler, die meestal in dienst staat van het concept van de regisseur. Nu draait Laura de rollen om en zet Theo Maassen en Steve Aernouts en wat zij te zeggen hebben in het zonnetje.
Laura benadert de professionele acteurs met de vraag ‘Wat kunnen wij zeggen op een podium om de wereld te verbeteren?’ De antwoorden die ze krijgt werkt ze in korte tijd om tot drie theaterteksten, samen één toneelstuk. Pas op deze avond krijgen de drie spelers ‘hun’ tekst te zien. Onder live regie van Laura beleven ze samen met het publiek try-out, première en laatste voorstelling in één. Vanuit de vaste overtuiging dat je met taal de wereld mooier kan maken en dat dromen dichterbij komen door ze uit te spreken.
Met Self-fulfilling prophets – een theatrale blind date – heeft Laura een nieuwe manier gevonden om de theaterzaal te vullen met een spannende mix van engagement, kwetsbaarheid en humor. De voorstelling speelt speciaal in het kader van Laura’s 15 jarige jubileum.