22 juni 2018
Route 3: Gilberts Geheime Gasten - Marianna Van Beek, Sjors & Ruud & Cecilia Adorée (26 maart 2017)

Route 3: Gilberts Geheime Gasten - Marianna Van Beek, Sjors & Ruud & Cecilia Adorée (26 maart 2017)

Lokatie: De Lampegiet te Veenendaal
Titel: Route 3: Gilberts Geheime Gasten - Marianna Van Beek, Sjors & Ruud & Cecilia Adorée
Link: www.lampegiet.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 26 maart om 13:30u
Overige Informatie:
Route 3: Gilberts Geheime Gasten - Marianna Van Beek, Sjors & Ruud & Cecilia AdoréeConcept
Samen met een Biënnale Binnenstebuiten Bode fietst u langs drie verschillende voorstellingen, elk op een unieke binnen locatie in Veenendaal! In totaal wordt u driemaal een half uur verrast met optredens van jonge professionals uit de regio.
Marianna van Beek met Anouk van Zetten, Julie van Voorn, Vera Elgersma & Cheyenne Smit
Na haar studie Dans (uitvoerend/choreografie) aan Fontys in Tilburg danste de Veenendaalse Marianna bij fusion dance company De KISS Moves, waarmee zij meerdere tournees deed. Met dit dansgezelschap was zij te zien bij Everybody Dance Now. Marianna was eveneens te zien in het televisieprogramma So You Think You Can Dance. Naast haar werk als uitvoerend dansers geeft Marianna les bij verschillende Veenendaalse dansscholen, zoals Beyond Basic en Argos.
Op Biënnale Binnenstebuiten zal haar nieuwste choreografie, in samenwerking met Anouk van Zetten, Julie van Voorn, Vera Elgersma & Cheyenne Smit, in première gaan!
Sjors & Ruud
Ruud Moesbergen groeide op in Veenendaal en spendeerde veel van zijn vrije tijd aan het schooltoneel van het Christelijk Lyceum Veenendaal. Tijdens zijn opleiding aan Theaterschool de Trap ontmoete hij Sjors en samen touren ze met schillende voorstellingen door het land.
Tijdens Biënnale Binnenstebuiten spelen zij hun klassieker ‘En nu?’. Een uitdaging, want heksen raken kwijt, een strijd barst los om wie de vrouwenrollen moet spelen en Sjors wil graag relevantie. Hij wil een link met de huidige wereld. Twee acteurs op het podium in gevecht met elkaar, met klassieke theaterteksten, met harde koppen van nu.nl en met humor. En nu?
Cecilia Adorée
Ook Cecilia speelde al jong de sterren van de hemel in diverse musicals van het CLV. Na de middelbare school studeerde Cecilia muziektheater aan het Rotterdamse conservatorium Codarts. Inmiddels heeft deze jonge artieste een indrukwekkend CV opgebouwd. Zo speelde zij o.a. in Soldaat van Oranje, had rolletjes in tv series als Jeuk! en Bluf en geeft zanglessen. In 2016 brak zij door op nationale tv met haar rol als Tiffy Koster in de soapserie Nieuwe Tijden, de spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden.
Voor Biënnale Binnenstebuiten grijpt Cecilia terug naar haar oorspronkelijke passie, en geeft met
haar prachtige stem een optreden dat bezoekers van Biënnale Binnenstebuiten zeker gaat verrassen!
Tijdschema
12.00 - 13.00: Ontvangst in ‘De Huiskamer van Veenendaal’ (Theater De Lampegiet)
13.00 - 13.20: Vertrek naar eerste locatie.
13.20 - 13.50: Voorstelling 1
14.10 - 14.40: Voorstelling 2
15.00 - 15.30: Voorstelling 3
15.30 - 17.30: Feest/borrel in ‘De Huiskamer van Veenendaal’
Kaarten
Kaarten voor Binnenstebuiten kosten € 17,50. Voor deze prijs ziet u 3 optredens van 30 minuten. Tevens ontvangt u een kleine versnapering bij de tweede locatie en heeft u met uw ticket gratis toegang tot het eindfeest, inclusief consumptie. Let op: per persoon kunt u maximaal één route kiezen!
De Biënnale Binnenstebuiten wordt mede mogelijk gemaakt door de Commissie BLA.