19 april 2018
Route 2: Let Me Enterveen You! - Saskia Scherpenzeel, Duo Dell' Arte & Three Colours (26 maart 2017)

Route 2: Let Me Enterveen You! - Saskia Scherpenzeel, Duo Dell' Arte & Three Colours (26 maart 2017)

Lokatie: De Lampegiet te Veenendaal
Titel: Route 2: Let Me Enterveen You! - Saskia Scherpenzeel, Duo Dell' Arte & Three Colours
Link: www.lampegiet.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 26 maart om 13:30u
Overige Informatie:
Route 2: Let Me Enterveen You! - Saskia Scherpenzeel, Duo Dell' Arte & Three ColoursConcept
Samen met een Biënnale Binnenstebuiten Bode fietst u langs drie verschillende voorstellingen, elk op een unieke binnen locatie in Veenendaal! In totaal wordt udriemaal een half uur verrast met optredens van jonge professionals uit de regio.
Saskia Scherpenzeel
Een echte Veenendaalse in hart en nieren: Saskia Scherpenzeel. Saskia koos in eerste instantie voor een groene school, omdat ze iets met dieren wilde gaan doen. Maar toen ze de hoeveelheid aan spinnen in de stallen en andere dieren verblijven zag, koos ze toch maar voor de opleiding Audio-visueel medewerker. Het werk voor de schermen trok haar uiteindelijk meer dan gedacht, en ze schreef zich in voor de Paul van Vliet Academie. Inmiddels heeft ze haar diploma op zak en is ze klaar om zoveel mogelijk mensen te vermaken.
Duo Dell’Arte
Het ensemble Duo Dell’Arte is opgericht in 2015, en bestaat uit pianiste Dennitsa Dobreva en klarinettiste Jooske van Andel. Jooske is opgegroeid in Maurik en ontmoette Dennitsa tijdens haar conservatoriumopleiding in Groningen. Het duo was te beluisteren op Haren FM, waar zij voor het eerst live klassieke muziek op de radio lieten horen. Jooske en Dennitsa vertellen tijdens hun concerten over wat ze spelen, waar de stukken over gaan en over hun gevoel daarbij. Een intiem en interactief optreden dus!
Three Colours
Naast en solo en een duo, bevat deze route ook een trio: Three Colours. Sinds 2011 vormt de van oorsprong Veenendaalse Hedwig van Rossum samen met Leonie van der Wal en Tim de Man dit muzikale en theatrale trio. Zij leerden elkaar kennen op het Rotterdamse conservatorium Codarts. De muziek van Three Colours varieert van musical, pop, kleinkunst en klassiek tot folk. De meerstemmige zang wordt begeleid op piano, accordeon of gitaar.
Tijdschema
12.00 - 13.00: Ontvangst in ‘De Huiskamer van Veenendaal’ (Theater De Lampegiet)
13.00 - 13.20: Vertrek naar eerste locatie.
13.20 - 13.50: Voorstelling 1
14.10 - 14.40: Voorstelling 2
15.00 - 15.30: Voorstelling 3
15.30 - 17.30: Feest/borrel in ‘De Huiskamer van Veenendaal’
Kaarten
Kaarten voor Binnenstebuiten kosten € 17,50. Voor deze prijs ziet u 3 optredens van 30 minuten. Tevens ontvangt u een kleine versnapering bij de tweede locatie en heeft u met uw ticket gratis toegang tot het eindfeest, inclusief consumptie. Let op: per persoon kunt u maximaal één route kiezen!
De Biënnale Binnenstebuiten wordt mede mogelijk gemaakt door de Commissie BLA.