19 april 2018
Route 1: Buitengewoon Binnenstebuiten - Noelle Drost, Westsaid & Altered Five (26 maart 2017)

Route 1: Buitengewoon Binnenstebuiten - Noelle Drost, Westsaid & Altered Five (26 maart 2017)

Lokatie: De Lampegiet te Veenendaal
Titel: Route 1: Buitengewoon Binnenstebuiten - Noelle Drost, Westsaid & Altered Five
Link: www.lampegiet.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 26 maart om 13:30u
Overige Informatie:
Route 1: Buitengewoon Binnenstebuiten - Noelle Drost, Westsaid & Altered FiveConcept
Samen met een Biënnale Binnenstebuiten Bode fietst u langs drie verschillende voorstellingen, elk op een unieke binnen locatie in Veenendaal! In totaal wordt u driemaal een half uur verrast met optredens van jonge professionals uit de regio.
Artiesten
Noelle Drost
Noelle Drost studeert piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, en is daarvoor vanuit Veenendaal naar Den Haag verhuisd. Regelmatig keert zij nog terug naar de plaats waar zij haar talent ontdekte en ontplooide. Ook voor Biënnale Binnenstebuiten keert zij terug naar een Veenendaalse huiskamer en geeft een concert met gevarieerd klassiek repertoire.
WestSaid
UICF talent award en Comedy Slam winner Said el Hassnaoui, ook wel bekend als WestSaid, is een sympathieke comedian bij wie je al moet lachen als hij opkomt. Hij pakt het publiek in met leuke verhalen en met zijn hoge energie houdt hij het publiek met gemak in zijn ban. Na een aantal jaren van af en toe optreden, is de Veenendaler sinds januari 2013 fulltime bezig als comedian en organiseert hij met zijn bedrijf AOT Events, gevestigd in de Sigarenfabriek, comedy shows in binnen- en buitenland.
Altered Five
Altered Five is een acapella vocalgroup uit Utrecht, bestaande uit 5 zangeressen: Sophie Wiegersma, Gabriëlle Waal, Roos Boswinkel, Camille Faber en Noortje van der Meer. De van oorsprong Veenendaalse Noortje studeerde in juni 2016 af van het conservatorium in Utrecht, waar zij Jazz en Pop studeerde. Sinds 2013 treedt zij op met Altered Five. Deze vocalgroup steekt ballades en catchy uptempo nummers van toen en nu in een nieuw muzikaal jasje. Muziektheater op hoog niveau!
Tijdschema
12.00 - 13.00: Ontvangst in ‘De Huiskamer van Veenendaal’ (Theater De Lampegiet)
13.00 - 13.20: Vertrek naar eerste locatie.
13.20 - 13.50: Voorstelling 1
14.10 - 14.40: Voorstelling 2
15.00 - 15.30: Voorstelling 3
15.30 - 17.30: Feest/borrel in ‘De Huiskamer van Veenendaal’ De Lampegiet
Kaarten
Kaarten voor Binnenstebuiten kosten € 17,50. Voor deze prijs ziet u 3 optredens van 30 minuten. Tevens ontvangt u een kleine versnapering bij de tweede locatie en heeft u met uw ticket gratis toegang tot het eindfeest, inclusief consumptie. Let op: per persoon kunt u maximaal één route kiezen!
De Biënnale Binnenstebuiten wordt mede mogelijk gemaakt door de Commissie BLA.