19 april 2018
Route 1: Buitengewoon Binnenstebuiten - Diverse Artiesten (26 maart 2017)

Route 1: Buitengewoon Binnenstebuiten - Diverse Artiesten (26 maart 2017)

Lokatie: De Lampegiet te Veenendaal
Titel: Route 1: Buitengewoon Binnenstebuiten - Diverse Artiesten
Link: www.lampegiet.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 26 maart om 13:30u
Overige Informatie:
Route 1: Buitengewoon Binnenstebuiten - Diverse ArtiestenStuKaFest, Gluren bij de Buren, Loeren bij de Boeren. In verschillende steden kennen ze dit vernieuwende theaterconcept al. Optredens in een intieme setting, waarbij de definitie van theater binnenstebuiten wordt gekeerd. En met succes! Want ook Veenendaal heeft vanaf komend jaar haar eigen Huiskamerfestival!

Het is theater zonder theater. Een podium zonder podium. Er is geen zaal, geen decor, geen doek, geen verlichting. Wat er wél is, zijn bijzondere locaties. Van huiskamer tot molen tot leegstaand winkelpand. En daarbinnen….daar gebeurt het: optredens van dansers, een muzikant, een komediant, misschien wel iets anders wat je niet had verwacht. Wie een kaartje koopt voor Binnenstebuiten, koopt geen kaartje voor het theater, maar een kaartje voor een theaterROUTE. Iedere route bestaat uit drie optredens van verschillende artiesten op verschillende (intieme) locaties. Welke locaties dit zijn, dat weet u van tevoren niet. U kiest één route en op de dag zelf ontvangt u een enveloppe met het eerste adres.

En dan gaat het avontuur beginnen! Samen met uw eigen ‘Binnenstebuiten Bode’ vertrekt u gezamenlijk op de fiets richting uw eerste locatie (alle routes zijn zo samengesteld dat ze makkelijk te fietsen zijn). Onderweg stijgt de spanning. Waar zal het zijn? Wat krijgen we te zien? In totaal wordt u driemaal een half uur verrast met optredens van jonge professionele artiesten uit de regio. En dat steeds op een andere unieke plek.

Na afloop behoefte om na te praten of wellicht nog te borrelen met de artiesten? Dat kan! Speciaal voor de gelegenheid zal theater De Lampegiet omgetoverd worden tot ‘Dé Huiskamer van Veenendaal’. Deze huiskamer is niet alleen het startpunt van alle routes, maar ook het swingende eindpunt waar exclusief voor Binnenstebuiten gasten geproost én gedanst kan worden op de vinyl klanken van dj Bakplaat!

Ook ondersteboven van Binnenstebuiten? Bestel dan nu uw kaarten. Per route kunnen maximaal 3 groepen van 20 personen mee. Mis deze primeur in Veenendaal dus niet!

Tijdschema
12.00 - 13.00: Ontvangst in ‘De Huiskamer van Veenendaal’ (Theater De Lampegiet)
13.00 - 13.30: Vertrek naar eerste locatie.
13.30 - 14.00: Voorstelling 1
14.00 - 14.30: Wisselen locatie
14.30 - 15.00: Voorstelling 2
15.00 - 15.30: Wisselen locatie
15.30 - 16.00: Voorstelling 3
16.00 - 17.30: Feest/borrel in ‘De Huiskamer van Veenendaal’ (Theater De Lampegiet)

Kaarten
Kaarten voor Binnenstebuiten kosten € 17,50. Voor deze prijs ziet u 3 optredens van 30 minuten van jong nieuw talent. Tevens ontvangt u een kleine versnapering bij de tweede locatie en heeft u met uw ticket gratis toegang tot het eindfeest inclusief consumptie.

Routes
Bij het bestellen van uw kaarten kunt u de keuze maken uit onderstaande routes (let op: per persoon kunt u maximaal één route kiezen!)
Route 1: Buitengewoon Binnenstebuiten. Artiesten: WestSaid / Noëlle Drost / Altered Five
Route 2: Let me enterVeen you! Artiesten: Saskia Scherpenzeel / Duo Dell'Arte / Three Colours
Route 3: Gilberts Geheime Gasten. Artiesten: Marianna van Beek / Sjors & Ruud / Cecilia Adorée

Meer weten over Binnenstebuiten? Op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes en artiesten? Kijk dan op www.biennale-binnenstebuiten.nl

De Biënnale Binnenstebuiten wordt mede mogelijk gemaakt door de Commissie BLA.
De Biënnale Binnenstebuiten is het leukste op de fiets!