20 oktober 2018
René van Kooten & Vajèn van den Bosch (26 november 2017)

René van Kooten & Vajèn van den Bosch (26 november 2017)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: René van Kooten & Vajèn van den Bosch
Link: www.chasse.nl
Categorie: theater
Prijs: € 21,00
Datum: zondag 26 november om 11:00u
Overige Informatie:
René van Kooten & Vajèn van den BoschIn een intiem koffieconcert met persoonlijke verhalen zijn doorgewinterde ster en Musical Award winnaar René van Kooten (o.a. Jezus in The Passion ) en Vajèn van den Bosch, de jonge ster aan het musicalfirmament te gast. 
Réne van Kooten Musicalster, zanger en acteur René van Kooten speelde onder anderen hoofdrollen in de musicals Aida , Beauty and the Beast , Zorro en Jersey Boys . Voor zijn rol al Jean Valjean in de revival van Les Misérables ontving hij de John Kraaijkamp Musical Award 2008. In 2013 speelde René van Kooten de rol van Jezus in The Passion en afgelopen jaar was hij te gast in De beste zangers van Nederland .
Vajèn van den Bosch Vajèn van den Bosch begon haar zangcarrière op tienjarige leeftijd toen ze werd uitgekozen om Martha von Trapp te spelen in The Sound of Music . Rollen in nog meer grote musicalproducties en kleine theatershows volgden. Haar eerste hoofdrol speelde ze in Droomvlucht , daarna volgden Shrek en Grease . Op het scherm was Vajèn te zien in de serie SpangaS , de film Hart Beat en ze stond in de finale van The Voice Kids .
Na het overweldigende succes van afgelopen seizoenen halen wij ook dit jaar, speciaal voor de échte liefhebbers, de beste musicalsterren van Nederland naar Breda voor een exclusief en intiem koffieconcert. U hoort persoonlijke verhalen en bijzondere nummers waarbij de artiesten letterlijk heel dichtbij komen.