16 oktober 2018
René van Kooten & Lone van Roosendaal (26 november 2017)

René van Kooten & Lone van Roosendaal (26 november 2017)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: René van Kooten & Lone van Roosendaal
Link: www.chasse.nl
Categorie: theater
Prijs: € 21,00
Datum: zondag 26 november om 11:00u
Overige Informatie:
René van Kooten & Lone van RoosendaalIn een intiem koffieconcert met persoonlijke verhalen zijn musicalsterren en Musical Award winnaars René van Kooten (o.a. Jean Valjean in Les Misérables ) en Lone van Roosendaal (o.a. Donna in Mamma Mia! ) te gast. 
Réne van Kooten Musicalster, zanger en acteur René van Kooten speelde onder anderen hoofdrollen in de musicals Aida , Beauty and the Beast , Zorro en Jersey Boys . Voor zijn rol al Jean Valjean in de revival van Les Misérables ontving hij de John Kraaijkamp Musical Award 2008. In 2013 speelde René van Kooten de rol van Jezus in The Passion en afgelopen jaar was hij te gast in De beste zangers van Nederland .
Lone van Roosendaal Lone van Roosendaal is wereldwijd de enige vrouw die de hoofdrol van Donna in Mamma Mia! in drie verschillende landen (Nederland, België en Duitsland) heeft gespeeld. Ze speelde daarnaast in de musicals Zorro ,  Cats , Sweet Charity en Aspects of Love . Op televisie was ze onder andere te zien in Meiden van De Wit , ZOOP (als de moeder van Bionda) en in Voetbalvrouwen (Melanie). 
Na het overweldigende succes van afgelopen seizoenen halen wij ook dit jaar, speciaal voor de échte liefhebbers, de beste musicalsterren van Nederland naar Breda voor een exclusief en intiem koffieconcert. U hoort persoonlijke verhalen en bijzondere nummers waarbij de artiesten letterlijk heel dichtbij komen.