27 mei 2018
Professoren In De Theater Arena I.s.m. Explore Your Brain - De Bionische Mens, Van Protheses Naar Upgrades (28 maart 2017)

Professoren In De Theater Arena I.s.m. Explore Your Brain - De Bionische Mens, Van Protheses Naar Upgrades (28 maart 2017)

Lokatie: Theater de Veste te Delft
Titel: Professoren In De Theater Arena I.s.m. Explore Your Brain - De Bionische Mens, Van Protheses Naar Upgrades
Link: www.theaterdeveste.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: dinsdag 28 maart om 20:30u
Overige Informatie:
Professoren In De Theater Arena I.s.m. Explore Your Brain - De Bionische Mens, Van Protheses Naar UpgradesEen avond waarin niets vaststaat en van alles kan gebeuren!
Vanavond gaan drie hoogleraren met elkaar in debat over 'de bionische mens'. Wat is er mogelijk en hoe ver kun, wil en mag je gaan? In drie korte minicolleges praten de heren u bij en worden ze vervolgens stevig aan de tand gevoeld door cabaretier, columnist en TU-docent Jasper van Kuijk. In de discussie die daarop volgt, wordt u van harte uitgenodigd mee te doen.
De sprekers van deze avond zijn:
Just Herder - Professor of Interactive Mechanisms and Mechatronics
Harrie Weinans - Professor of Tissue Biomechanics and Implants
Wouter Serdijn - Professor in Bio-Electronics
Project March
Deze editie van ‘Professoren in de Theaterarena’ wordt georganiseerd i.s.m. het ‘Explore your Brain’ evenement van de TU Delft Library in het kader van het 175 jarig bestaan van de TU Delft.
In nauwe samenwerking met de TU Delft en de universiteiten van Leiden en Rotterdam zetten wij in een theatrale setting steeds drie spraakmakende hoogleraren op het podium rondom een actueel thema. Deze onderwerpen worden van verschillende kanten belicht, vanuit de harde wetenschap en/of maatschappelijke en ethische hoek. In een magazine-achtig format met korte colleges, stand-up colums wordt u bijgepraat en doet u mee in de discussie.
Locatie: Theatercafé