26 mei 2018
Paul De Munnik - Nieuw (30 maart 2017)

Paul De Munnik - Nieuw (30 maart 2017)

Lokatie: Kennemer Theater en Congrescentrum te Beverwijk
Titel: Paul De Munnik - Nieuw
Link: www.kennemertheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 30 maart om 20:15u
Overige Informatie:
Paul De Munnik - NieuwPaul de Munnik staat dit seizoen voor het eerst solo in de theaters. Na een indrukwekkende carrière met Thomas Acda, was het tijd om op eigen benen een nieuwe weg in te slaan.
In Nieuw neemt Paul het publiek mee naar waar het ooit begon. Naar de polder waar hij geboren is, en waar hij zijn eerste indrukken en inspiratie op deed. Waar hij de beelden en de muziek tot zich nam die hem leidden naar wat hij geworden is: één van 's lands beste theaterzangers.
Een avond vol persoonlijke verhalen, vrolijke anekdotes en uiteraard songs, voornamelijk afkomstig van zijn alom bejubelde album "Nieuw" dat in maart 2016 uit kwam.

Recensies
Het Parool ★★★★
“Zijn stem en pianospel sluiten aan bij de tekst. Krachtig. Furieus bijna. De Munnik heeft geen band nodig om het dak te doen trillen.”
NRC Handelsblad ★★★★
“In korte monologen en sfeerliedjes – soms intiem, soms uitbundig - roept De Munnik beelden op uit zijn jongensjaren ….. hij vertoont een strikt persoonlijk soort weemoed waarvan de authenticiteit boven elke twijfel verheven is.”
Trouw ★★★
“Paul de Munnik is een eersteklas theaterzanger. Hij kan muzikaal uit de voeten met een tango, een stomende blues, een vleugje rock ’n roll en hij is qua interpretatie een geweldige chansonnier met zijn warme stem.”
www.cabaret.nl ★★★★★
“En wat dúrft deze nieuwe Paul de Munnik zijn stem te laten horen! Hij spreekt, zingt en zwijgt vanuit en tót het hart.”