26 maart 2019
Opera Op De Parade Picknicktas Vega - (27 juni 2018)

Opera Op De Parade Picknicktas Vega - (27 juni 2018)

Lokatie: Theater aan de Parade te Den Bosch
Titel: Opera Op De Parade Picknicktas Vega -
Link: www.theateraandeparade.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 27 juni om 18:00u
Overige Informatie:
Opera Op De Parade Picknicktas Vega - Kom naar de 12e editie van Opera op de Parade, wij verzorgen lekkere hapjes, gekoelde wijn en de stoelen!

Op woensdag 27 juni 2018 komen alle operabewonderaars, klassieke muziekliefhebbers en vele andere bezoekers met tuinstoelen, koelboxen en boodschappentassen en masse weer naar de Parade voor Opera op de Parade. Maar u kunt ook een picknicktas bestellen bij Theater aan de Parade. Dan hoeft u geen stoelen van thuis mee te nemen en zetten wij alles voor u klaar! 

Picknicken op de Parade
Voor slechts € 34,95 kunt u een goed gevulde picknick koeltas voor twee personen bestellen, inclusief een fles wijn (rood, wit of rosé) en 2 flesjes bronwater. Daarbij krijgt u twee klapstoelen in bruikleen.

Inhoud VEGA Picknicktas (voor 2 personen)
Noodle salade met taugé, knapperige groente en seroendeng
Oosters gemarineerde tofu
Cocktailtje Caprese  met tomaat, mozzarella en pesto
Salade van appel, wortel en walnoot
Tortilla wrap gegrilde groente met tomatensalsa & rucola
Zuurdesembrood met geroosterde paprika dip
Crêpe met spinazie, feta en pijnboompitjes
Salade van watermeloen met feta & munt
Inclusief: koeltas, een fles wijn, 2 flesjes bronwater à 500ml, glazen, bordjes, bestek, servetten en een programmaboekje
U kunt uw voorkeur voor rode, witte of rosé wijn aangeven wanneer u de picknicktas ophaalt. De witte wijn en rosé zijn gekoeld. Wilt u een extra fles? Geen probleem! Voor € 16,50 krijgt u een extra fles wijn naar keuze. 

Reserveer een tafeltje op het TP terras
Theater aan de Parade opent voor Opera op de Parade ook haar terras. Reserveer uw eigen tafeltje en kom genieten van de fantastische sfeer en een étagère vol met lekkere hapjes. U leest er hier meer over.

Op de facebookpagina van Opera op de Parade houden we u op de hoogte van alle laatste nieuwtjes: www.operaopdeparade.nl of facebook.com/operaopdeparade